Konuya bir Anna Karenina sözü bırak!

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
lisedeyken bir cocukla tanışmıştım.. okul cıkışı konuşa konuşa evlerimize gidicez... muhabbet güzel olunca yolu uzatarak gidiyoruz.. en son ayrıldıktan sonra.. hem konuşmaktan ağzım.. hemide ayaklarım ağrımıştı.. dedim "uln ne dolandırdın beni bu kadar"
Bu da benim dolandırılma hikayem işte........

Nickin yanında saat simgesi var ya, ona tıklayınca üyenin önceden kullandığı eski nickler cıkıyormuş.Böyle bir kolaylık var ve biz bilmiyoruz. Ortalıkta mal gibi bu kim bu kim diye gezerken yöneticiler bile bize yol göstericilik yapmıyor skj biz neyiz he bu forumun....

Sevgili @Anna Karenina nerelerde acaba?

Votkayı allah bildiği gibi yapsın.
Meyve suyu ile içtim ilk içişimdi gençlik cağğmdaaa.. sevgi ciceğimdin gönül bağımdaaa.. nys.
İçtikte icesim geldi.
Dedim süperim bana bir şey olmuyor..
Tam tamına 8 bardak içtim... sonrası mı..
dönen kapılar.. dalgalanan yerler... havlu bile ucuyordu kovaladım onu.. buzdolabını dövmek istersin ya... öyle bir şey....

100 defa sigarayı bırakma girişiminde bulundum.(sanki intihar ediyorum) hepsinde başarısız oldum.. fakat bir kez daha deneyim dedim yine başarısız oldum.. buraya bir gün "sigarayı bıraktım" yazacağımı beklemeyin.. her denememin sonucunda kavuşmamız daha sevgi dolu oldu.. daha tutkun, daha bağlı... bizi artık kimse ayıramaz... iyi ki varsın...

Yıllar önce anna lari siri diye bi üçlemem vardı benim. Üçüz gibilerdi. lanemoje de anneleri gibiydi. Bu yakıştırmayı hiç söylemiş miydim bilmiyorum ama forum dışı herhangi bir işle meşgul olurken bile ANNA LARİ SİRİ diye ünlemli slogan atardım. Manyak manyak işler.

Lariyi zaten takip ediyoruz da anna ile siri iyilerdir umarım. Selam olsun.

Yıllar önce anna lari siri diye bi üçlemem vardı benim. Üçüz gibilerdi. lanemoje de anneleri gibiydi. Bu yakıştırmayı hiç söylemiş miydim bilmiyorum ama forum dışı herhangi bir işle meşgul olurken bile ANNA LARİ SİRİ diye ünlemli slogan atardım. Manyak manyak işler.

Lariyi zaten takip ediyoruz da anna ile siri iyilerdir umarım. Selam olsun.

tiririnkler diyordun :d eğlencesi bol bir dönemdi^

Orhan abinin o kelimesini hatırlıyor olamazsın ya. Şaka gibi. Bi insan öyle bi kelimeyi niye unutmaz .d

Geri