Konuya bir Anna Karenina sözü bırak!

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
" cok delisin.
deliler de ilk başlarda yadırganıyor ama sonra bir farklı seviliyor."
(:

jdjsh lefty <3

ikizler burcu ile ilgili bir konuda:Screenshot_20211207-184143_Opera.jpg

Horlarken horlamasını yutanlar var... artarak devam eden horlama sesini "hoğk" diye yutuyorlar.. nefes nabız herşey duruyor bir kaç saniye... insan bir tedirgin olmuyor değil. devam etmeleriyle rahatlıyorsun.. iyi bari gebermemiş diyorsun....

ndjsjs sonra r yapmıştı ama djsjsj

İkizler burcuyum ve coğu zaman verdiğim cevaplardan dolayı.. yüzüme mi telefon kapatılmadı.. suratıma mı kapı carpılmadı... kafama mı terlik fırlatılmaya calışılmadı.. sacımı cekmeye calışanlar.. kolumu cimciklemek isteyenler fln.. cok saldırılara maruz kaldım.. ama hala tek parcayım. cok şükür.

@Lefty hanım beni utandırıyorsunuz valla.. lavanta saçlı cocukta öyle....
heyecan, mutluluk efendime söyleyim bir canımsansa hali.. böyle bir duygu karmaşası içindeyim..

@Lefty hanım beni utandırıyorsunuz valla.. lavanta saçlı cocukta öyle....
heyecan, mutluluk efendime söyleyim bir canımsansa hali.. böyle bir duygu karmaşası içindeyim..

Zevkli bir konu başlığı oldu bence ve fikir elbette @Psinoza'dan çıktı fakat çok da iyi oldu.

"ha o uşak ha" diye tepinirken neco dayımla göz göze gelirim kesin.... tüm gözleri üzerine cekip.. iki gözüylede tüm gözlerle göz göze gelme olayı var bunun... Allah onu bildiği gibi yabsın.
Neco dayının olmadığı bir düğünde tepinmem lazım......
Sjsk

Geri