Komşu denilince akla gelenler

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Komşu denilince akla gelenler

Ev alma komşu al demişler

Her ne kadar eskisi gibi olmasa da yerine göre değişir. Yeri gelir bir tabak sıcak yemek, yeri gelir çocuklarıyla oynamak, yeri gelir birlikte pikniğe gitmek vs. komşuluk toplumuzda (eğer sağlıklı bir samimiyet varsa) önemli bir etkendir.

Kül.
Bir de dedikodu.

Yıllar sonra ilkokul hocam karşı komuşumuz olmuştu.Tasindiklarindan kısa bir süre sonra Alzaymır hastası olduğunu öğrenmiştim.Hocami görmek ve hoşgeldiniz demek için ziyaretine gittiğim de,Cemile teyze ( karısı) ögrencini tanıdın mı? Dedi.Tanımamasina rağmen " tanıdım" dedi.Benimle hiç alakası olmayan şeyler söyleyince bu kanaatim daha da yer etti.Ben de üzmemek için;"evet hocam hatirladım"diyerek onayliyordum.Hocam zamanla daha da hastalanarak ani bir felç geçirdi.Bır gün Cemile teyze Rıdvan Hoca'mı yataktan kaldıramadigini söyleyince yardıma gitmiştim.Kollarindan tutup tekerlekli sandalyeye oturtmuştuk.Sandalyede sadece parmak uçlarına bakıyordu.Mahcup olduğunu düşünerek;" Hocam maşallah bugün iyisiniz" dedigim de yüzündeki utangaç gülümsemeyi hiç unutmuyorum.Ve sık sık uğramaya başlamistim.Sonra öğrendim ki, iyi olduğu anlarda beni cağırmalarini istiyormuş.
Kader bana bir harf öğreten hocama hizmet etmeyi nasip etmişti.Allah rahmet eylesin.

Çocukluk arkadaşım selma okul arkadaşımdı sonra komşumuz oldu

taşınacağım gün, bir tanesi bile açmadı kapıyı ya. inanılmaz.

Benim aklima kedi kakasi geliyor:u3:

Parkeye düşen misket sesi ve yuvarlanırken çıkarttığı ses üst katta çocuk bile olmasa böyle bir ses oluyor

bir tabak yemeğin beş tabakla geri dönüş yapması :)

Evde biten ve sadece 1 adet lazım olan yumurta
Anahtarı evde unutunca çalınacak kapı ^^

Geri