Komik Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2622 gün önce görüldü
Bir kızı 1000 kişi ister 999 kişi alamaz.

-Erdal Bakkal

106324.png

:D

" Seven sevdiğine vir vir vir konuşmaz hacı.
Yanına çağırır bi çay söyler."|İsmail Abi

Düşsün. Dizi yara olsun. Yarasının kabuğuyla ilgilensin.
Bugün yarasıyla kendi başına uğraşmazsa yarın kim onun yaralarını saracak ha?
Bide pamuk şekerinin pamuktan yapılmadığını söylemeyin sonra çok üzülür.

-İsmail Abi

“Yaşamayı bıraktım, sadece nefes alıyorum.
Böylesi daha güvenli.
Ne kimse canımı yakabiliyor, ne de kimse beni üzüyor.”

Yalnızlık boş bir veresiye defteridir..”
Erdal Bakkal

Dileğiniz her ne olacaksa, sizin yapamayacağınız kadar büyük bir şey olsun. Sonsuza kadar mutlu olmak, zengin olmak, iyi yaşamak, insanlara sesinizi duyurabilmek, pişmanlıklarınızdan kurtulmak, sevdiklerinizin yanında olmak… Bunların hepsi sizin yapabileceğiniz şeyler zaten. O nedenle tek dilek hakkınızı iyi kullanın ve doğru kararı verin.

''Peki dünyada vampirlik son buldu diyebilir miyiz? Hâlâ kanla beslenen ülkeler olduğu sürece, bunu söylemek pek mümkün olmasa gerek.''​

Sonunda herşey yoluna girer elbet, ama bil ki;
Canın yanmadan mutlu olamazsın…

49548.png

"Mars ya.
Leyla, ben kitaptan anlamam.
O kadar çok şey yazılmış ki, okumaya nereden başlayacağımı bilemem.
Kafam karışır. Güneşin doğuşunu izleyip, yağmurda ıslanmaktan da anlamam.
Yağmur yağdığında sokağa salmazdı annem, hasta olursun derdi.
O nedenle böyle şeyler romantik gelmez bana. Arabalar geçiyor, su sıçratıyor zaten.
Leş gibi oluyorsun. Nasıl romantikliktir ki bu.
Ama Leyla, sen istersen değil Mars’ta güneşin doğuşunu izlemek, senin için gider şu doğan güneşi balçıkla sıvarım ben."

Bu gece bize ev sahipliği yapan saygıdeğer iş adamımıza,ki kendisini tanımıyorum ama herhalde çok parası olanlara saygıdeğer deniyor dimi? Öyle bir şey diyorsunuz,çok parası olunca daha saygıdeğer oluyor galiba. Bu saygıdeğer iş adamımıza ben bir şey söylemek istiyorum;
Hacı neyin peşindesin ya? Yani ne bu oryantalist tavır? Bu oryantalist kelimesini de bilmiyorum ha! Şurada iki kişi konuşuyordu,böyle hazır çıkmışken satayım dedim. Hani sizde yapıyorsunuz ya,bir yerde bir şey duyuyorsunuz hemen böyle yapıştırıyorsunuz..
Yaa valla burdan çok zavallı gözüküyorsunuz ha.
Gerçekten,bütün o hırslarınız…Çıkarınız için birbirinizin yüzüne böyle yalandan gülmeleriniz…ve en yakınlarınızın arkasından bile iş çevirmeleriniz. Sanki böyle kafanıza taç takılacakmış gibi gecenin en güzeli olmaya çalışmalarınız. Böyle kuytularda,köşelerde çok bilmiş davranıp kız tavlamaya çalışmalarınız. Gerçekten böyle davetlerde bulunan insanların egolarını böyle üst üste koysak heralde aya tırmanırız.

Geri