Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yavuz'un kaçmasına yardım etmek için para isterler.
- bi yüzlüğünüzü alırım.
mecnun: yüzlük derken
yüz bin mi?
iskender: dolar mı?
ismail abi: euro mu?
kamil: sterlin mi?
kaan: altın mı?
erdal bakkal: ampul mü? (herkes erdal'a döner) ne bakıyosunuz ya? belki 100lük ampulle çalışıyo adam. Allah Allah.
Bir gün biri çıkar karşına bütün dünyan alt üst olur. Ne diyeceğini ne söyleyeceğini şaşırırsın. Doğru düzgün düşünemezsin bile bütün dünyan o olur. Yanındayken bile bi gün çekip gidicekmiş diye korkarsın. Ne öpmeye kıyabilirsin ne bakmaya. Ne zaman onu düşünsen sol kaburgan ağrır. Ağlamak istersin ağlayamazsın.”
Arda: Işığı da sönmedi hala… Napıyor acaba? Mecnun: Perdesi de yok , yazık. Camı mamı hep açık baksana , dışarıdan falan gözükmesin bu ev… Arda: Yok görünmez ya önü açık , bina yok ya karşısında görünmez o… Mecnun: Evet ya… Ben napsam acaba çıkıp kapıyı mı tıklasam bir daha? Arda: Yok , yapma bence… Ben yaptm kapıyı çarptı suratıma… Mecnun: Vallaha mı? Arda: Vallaha… Mecnun: Benim de… Arda: Vallaha mı? Mecnun: Hee… Sen napıyorsun burda ya!? Sürekli peşimde , bıraksana bizim peşimizi! Arda: Sen neden böyle yapıyorsun? Biz seninle ne zaman konuşsak bir anda böyle köpürüyorsun , bağırıyorsun falan… Mecnun: Şeker var bende… Arda: Şeker yapar ya… Mecnun: Allah Allah ya… Oğlum bak bu mahallede bu kız yalnız yaşıyor , tek başına yaşayan bir bayan ve sen sürekli onun etrafında dibindesin… Bak bu mahallede böyle şeyleri sevmeyiz biz KOÇUM. Arda: Eee sen napıyorsun? Farklı bir şey mi yapıyorsun , ASLANIM. Mecnun: Nasıl farklı bir şey mi? Benim durumum farklı tabii ben şimdi bu kızı kollamak için burdayım onun bir tür bodyguardlığını yapıyorum burda , CİĞERİM. Arda: Ben de aynı maksatla burdayım , KUZUM. Mecnun: Nasıl aynı maksatla burdasın , sen peşinden ayrılmıyorsun kızın. Bir de şunu nolur bir çıkar artık BEBEĞİM ya. Arda: Ya , evet ya. Bu böyle olmadı dimi TATLIM?