Komik Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2621 gün önce görüldü
_Napayım . Benim kafalar yürüdü yine be tatlım.
-Tatlım mı?
_(...) bu yine birsey deil daha ilerisi var minnoşuma kadar gideri var.
-Minnoşum mu? Sn napıyosun Mecnun. Hayr ne anlamda yani. Sen ordan bana mı yürüyorsun. Hazır çiçeğim çikolatam da var gelip isteyeyim seni İskender abiden.

47489_480897508608940_415928980_n.jpg

Erkeğin triplisi hiç çekilmezmiş bakın hacılar Aksakallı dede diyosa geçsek mi acaba?

Mecnun: Abi n'aptın? Bitirdin çikolataları.
İsmail Abi: Siyahlarını yedim. Siyahlarını kimse yemiyo zaten, atıyolar sonra. Atmasınlar diye yedim.

İskender: Annenle ilk burada tanıştım. Tanıştım derken, biz görücü usulü evlendik, Almanya’dan geliyordu, biz de ailecek burada bekliyorduk neyse tren geldi, burda durdu, mecnun trenden bir kadın indi, mecnuuuun trenden bir kadın indi, ben ömrümde böyle bir şey görmedim, su damlası, o an vuruldum, dedim ki iskender işte bu… işte bu! Hayatının kadını.

Mecnun: Vay be babama bak, iyimiş, eee sonra?

İskender: Sonra işte arkasından annen indi… öyle işte, ilk ve son görüşüm oydu o kadını.

Leyla: Kardeş yakma kendini!
Mecnun: Biraz daha ikna edici mi olsak?
Leyla: Valla çok günah, öbür dünyada daha çok yanarsın.

“Oğlun evi sattı bile bile,
İskender sana güle güle.”

“İnsan kendi içindeki, gönlündeki çölden kurtulabilir mi hiç?”

“Sakın öyle kendini ezdirme ha. Bak sen burada emek veriyorsun. Sen şimdi emekçisin. O, seni doyuran, patronunun eli değil senin alın terindir.”

Leyla ile Mecnun - İsmail Abi

Mecnun: Hani derler ya, erken tanıdım ama geç sevdim. Yani geç sevmedim de...Ne saçma bi' lafmış o da ya.
Hidayet: Tez kaynaştık da geç oldu.
Mecnun: Güç kaynaştık evet.
Hidayet: Ya beni de bırak ya sen de git.

''İskender, sen bu mahalleden ayrılamazsın!
Sen bu mahallesin sen bu mahallesiz yapamazsın bu mahalle de sensiz yapamaz sen bi yere gidemezsin İskender!
O tekleyen kalbini bizden mahrum etme sen bu mahallenin kalbisin bu mahallenin kalbini söküp alma İskender!
Biz bu mahalleyiz sen biziz biz hepimiziz hepimiz mahalleyiz ama ille de gidiceğim diyorsan O TAPUYU VER DE ÖYLE GİT..."
ERDAL BAKKAL

Erdal: Bu kim Iskender?
Iskender: Nasıl kim Pakize işte.
Erdal: Böyle Pakize mi olur arkadaş? Böyle Jennifer olur, Jolie olur, Julia olur ama Pakize olmaz.

Mecnun: İyi misin oğlum ya, he!
Leyla: Mecnun ne yapıyosun sen Allah aşkına ne yapıyosun sen he! Benim gelip bütün işlerimi rezil etmek için ant mı içtin sen?
Mecnun: Hayır ya!
Leyla: Ne hayır ya araba burdan geçicek ve yavaş yavaş orda durucaktı. Ama hayır! Mecnun durur mu durmaz. Burdan böyle kahramanlık yapcak ya ordan böyle gelicek adamı tutcak aşağı indircek.
Mecnun: Hayır, hayır.
Leyla: Ne hayır işte
Mecnun: Hayır işte valla bak ben...
Leyla: hayır ne, hayır ne gördüm işte. Adamı tuttun aşağı indirdin. Gerçekten ne yapıyorsun sen?
Mecnun: Aksiyon yapmadım ya!! Gerçekten...
Leyla: Neyi aksiyon yapmadın burdan geldin o adamı niye ordan tuttun aşağı indiriyorsun? Her seferinde aynı şeyi yapıyorsun.
Mecnun: Hidayet'e yardım ediyor..
Leyla: Her seferinde...
Mecnun: Ya bi dur beeeee... Çok karışma sen. Karışma ya niye sürekli azarlıyorsun beni insanların içinde ya. Ne yaptım ben!!! Ben ne yaptım... Bi baksana şuraya Allah aşkına bir baksana şuraya ya. Herşey çok iyiydi, her şey yolundaydı da ben mi gelip içine ettim acaba? Neyi yanlış yapıyorum bana bi onu söylesene? Sürekli sürekli hatalı, hatalı ben miyim acaba? Bir kere dön kendine bir bak ben acaba nerde hata yapıyorum diye sor ya. Belki de beceremiyorsun bu işi? He belkide beceremiyorsun bu işi. Beceremiyorsan da YAP-MA...

Mecnun: Bizim bir arkadaş var da..
Leyla: Bir arkadaş var ?
Mecnun: İşte o.. Böyle... Çok hoşlanıyormuş senden...
Leyla: Benden... Evet.
Mecnun: Yani böyle çok çok iyi bi çocuk ya valla, çok tatlı çocuk yani, böyle biraz içine kapanık duygularını açmaya korkuyomuşsa demek ki sana karşı böyle, hani insan çok sevince de böyle konuşamıyormuşsa meğer...
Leyla: Kimmiş bakalım bu arkadaş?
Mecnun: Hidayet
Leyla: Ne?... Kim?

Geri