Komik Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
Kafamın içinde yemin ediyorum şu an Fadime'nin düğünü var-Mecnun

Dede:Kefilim olursun dimi İskender
İskender:Niye para lazım sana.Senin yediğin önünde yemediğin...diye de birşey yok ne bulsan yiyorsun çünkü.

Hangi sersem attı o taşı?
Mecnun:Sersem diye bana mı dedi tanıdılar bizi kaçalım

Şu elimde gördüğünüz eter bence hepimize yeter-İsmail Abi

Herşeyi salla çayı demle hacı-İsmail Abi

Uzaylıların olmadığını düşün Messi’yi nasıl açıklayacaksın? Hadi Messi’yi geçtim Sabri’yi nasıl açıklayacaksın?

Mecnun: baba gelmişken isteyelim bu kız çok güzel.
İskender: Anan da güzeldi bak n’oldu şimdi!

Mecnun:Seviyorum diyorum baba seviyorum!
İskender:Mecnun ben sana sevme demiyorum.Gene sev.Hobi olarak sev

ismail : ‘adam bana çay verdi çay çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç ?’

işveren: iş sizin leyla hanım.
ismail abi: ne iş sizin mi? ben burada işsizim sen iş sizin mi diyorsun.

Kamil: iskender abi at imzani, al havuzlu villayi.
İskender: yok kamil imza falan atamam, ben en son imzayi nikahda attim daha da o yanlisa dusmem.

Sen beni seversen en güzel gülen ben olurum.(Yavuz)

Yanlızlık Nedir bilir misin ?
Yalnızlık, gece ayazında sabaha kadar beklemek gibidir,
Isınmak için güneşin doğmasını beklersin, ama o güneş hiçbir zaman doğmaz..
Yalnızlık, bulmadığın sevgiyi başka yerlerde aramak gibidir, Ne yaparsan yap onu bulamayacağını bilirsin,
ama yine de denemekten vazgeçmezsin.. Onun boşluğunu hep başka şeylerle doldurmaya çalışırsın..
Yalnızlık, aynı havayı soluyup ta bi türlü yanyana olamamak gibidir, Aldığın her nefeste onun kokusunu duymak istersin,
ama yapamazsın.. Aldığın her nefes ciğerini acıtmaya başlar..
Yalnızlık dediğin eski bir sandalyenin gıcırdamasıdır yalnızlık.. (İskender)

Beni neden sevmedin? niye yetmedi seni bu kadar sevmem? Senle uyanıp, senle uyuyakaldığım için mi? Hayallerim, hatıralarım, rüyalarım sen dolu olduğu için mi? Sen üzülsen en çok canı yanacak olan kişi ben olduğum için mi? Sensiz eksik hissettiğim için mi? En ihtiyacım olan kişi olduğun için mi? Senin en ihtiyaç duyduğun insan olmak istediğim için mi? Söylesene neden sevmedin beni ? (Yavuz)

Yavuz: Ardına bakma Mecnun.
Mecnun: Kader almaya mı geldi beni benden?
Yavuz: Bunu bir daha sorma Mecnun.
Mecnun: Neden at mı var arkamda?

cin : son dileğiniz nedir?
ismail abi: herkese benden çay.

Mecnun:sen, sevdiğin birinin sesini unutmak ne demek bilir misin?

Erdal Bakkal:Yavuz ölürse helvasını kavurucam dükkanda
İsmail abi:Çenen kopsun...Çenen çıksın ağzından oraya kumbara takalım hep para atalım mutlu ol.

Erdal abi bölüyorum ama,ben ölüyorum.(yavuz)

mecnun leyla'nın öldüğünü öğrenir ve uçurumun kenarındadır.
ardından ismail abi gelir yanına ve;
İsmail abi: mecnun? ordan atlama ihtimalin nedir sence? biliyorum, çok üzgünsün. ben de çok üzülüyorum.tabi sen benden daha çok üzülüyorsundur. ordan atlarsan ben de atlarım mecnun!
Mecnun: ismail abi!
İsmail abi: abi, abiim! sen olmazsan ben naparım ki zaten? kalırsan ama birbirimize yardımcı oluruz mecnun.Birimiz düşücek olduğumuzda öbürümüz koluna girer. beraber ağlar beraber güleriz. haa yook ama eğer atlayacaksakta beraber atlarız.
Mecnun: ismail abi?
İsmail abi: abiim?
Mecnun: leyla gitti abi.

Mecnun: ee dede anlat, neler yaptın, nasıl gidiyor hayat?
Dede: hayat… ben naptım… napıcam be evladım, işte, televizyon seyrettim, fasulye kırdım. ha, iskender’in odasında uyudum. işte böyle önemsiz şeyler.
Mecnun: tamam canım, daha ne olacak ya, ne kadar güzel işte. ben de şey yaptım işte; kafeslerde tıkılı kaldım, ondan sonra, beni böyle şey yaptılar esir tuttular, böyle ölümlerle cebelleştim falan, ölümlerden döndüm, az daha ölüyodum falan işte, sen de o sırada televizyon seyretmişsin, valla çok güzel ya.

İsmail abi: "hoşçakal diyen geri gelmiyor mecnun"

leyla ile mecnunun başka isimleride varmış geçen yarışmaan öğrendim tekrar unuttum :)

Hiç izlemedim; ama güzel dizi imiş. Özellikle Alex'li ve Fenerbahçe'li repliklere bayılıyorum.

538072_399740000055427_1961809664_n.jpg

Ben hastayım hastayım dedim inanmadınız. Gül gül ne komik.​

427804_395023013860459_846743359_n.jpg

Bizim bahçede de ağaçlar var ama düşündüklerini hiç sanmıyorum. :)

431361_389522851077142_1703079254_n.jpg

Pazartesi günü televizyonun başına kurul da sevdiğin dizi gün değiştirmiş olsun erdal.!!​

425922_389284397767654_1281847381_n.jpg

-İsmail abi.
+hoopp.
-Yılın en iyi dizi seçilmişiz.
+Nasıl.
-Yılın diyorum en iyi dizisi seçilmişiz.
+Valla mı.
-Valla.
+Ben biliyordum zaten.
-Nasıl.
+Ben biliyorudum. zaten hani dallas varya dallas onu yapan adam benim dayımın ikinci kuşaktan eniştesinin yigeni..​

426607_577002578995834_1063767901_n.png

- Ben Geleyim Seninle Herkesin Bir Bekleyeni Var
- Senin Bekleyenin Yok mu?
- Ben Bekliyorum..​

Mecnun: İsmail abi bana ağır bir küfür et
İsmail Abi: Sarkozy

Replik olarak sayılmaz ama ufak bir tını şeklinde olan ''Kubilay lay lay'' sahnesi benim favorimdir.

güya kendisine şoför tutmuştu erdal bakkal iskenderi evin önünden alıp dükkanın önüne götürüyordu iskender erdalı arabayla :D sadece 2 metre kadar gittikten sonra erdal arabadan inip
- oh be ayağımız yerden kesildi çok güzel oldu bu araba işi minvalinde bişiler demişti hiç unutmam :D

Mecnun'un 'Ben bu oyunu bozarim' ve 'Vay be' triplerini unutmayalim.

Bir damin uzerine cikip 'Ben buu oyunu bozarim' diye bagirip, Ismail abi'yi ve Kamil'i korkutup kacirmasi en komik buldugum sahneydi. Bir insan Tatar Razaman dan ancak bukadar etkilene bilirdi. :D

En hosuma giden karakter Erdal bakkal. Onun bu pinti, cimri huyu, en kotu huylariyla sevdim onu. Aglayarak 'Paraciiiiklariiiiiiiiiim' demeni sevdik. Cay Erdal bakkal da icilir, Erdal bakkal :D

Hastasıyım ya Leyla ile mecnunun :)

''Bir sabah belki gün doğarken baktığında dışarı yaşamayı yeniden sevebilirsin''

Geri