Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hala olmamış, üzdü.Bana da nasip olur insallah.
Amin.
Halayim ben.hala olmamış, üzdü.
Hayır, EVLENMEDİM...
Forumu hangi amaçla kullandığına göre değişir. Evli olan ya da sevgilisi olan kişinin, foruma girmemesi için en mantıklı sebep 'zamansızlık' olabilir. Foruma her gelen sonuçta birileri ile tanışmıyor ya da sevgili olmuyor kaldı ki bu gerçeği saklamanın bir manası da yoktur. İnsan arkasında duramayacağı ya da saklama ihtiyacı hisssedeceği hiçbir şeyi yaşamamalıdır. Bu sebeple evliyken de gelebilirler ancak şu da bir gerçek ki bazı insanlar, başkalarının evlilik ya da ilişkisine saygı duymayıp sınırları aşabiliyor ve bu da ister istemez insanlarda rahatsızlık hissi oluşturuyor olabilir.
Günlük yaşamda da hepimiz farklı ortamlarda bir sürü insanla karşılaşıyoruz fakat kişi kendi sınırlarını çizebildiği sürece, hangi ortama girdiğinin pek bir önemi kalmıyor ve karşıdan bir yanlış gelse bile ona göre tavrını belirleme şansı bulunuyor.
Sosyal medyada, insanların birbirine his beslemeleri çok hızlı gelişmektedir ve bu yüzden bazı kişiler, böyle bir duruma maruz kalmak istemiyor da olabilirler. Sosyal medyada sevgili edinmek ayıp bir şey değil fakat bunun gizlenmeye çalışılması sorun yaratabilir. Kendi adıma sosyal medya ilişkilerini sağlıklı bulmuyorum fakat bu görüşüm yaşayan kişileri hatalı bulduğum anlamına da gelmez, benim eleştirim iyi tanıma açısından yarattığı sıkıntılar ve çabuk tüketilmesine yöneliktir.
Evlenince üç soyadı kullanacağım gerçeği yüzüme tokat gibi çarptı...iki soyisim kullanmayı biliyorsun ama sjdbksh
Evlenince üç soyadı kullanacağım gerçeği yüzüme tokat gibi çarptı...