Kocaya varınca foruma girmeyen kadın aza

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Zaman çok değerli bir şey... bütün gün çalışıp, sonra sadece işten arta kalanları hayat arkadaşımızla paylaşıyorken, bu zamanı internet için biraz daha azaltmak gereksiz olabilir diye düşünüyorum.
Kimi insanların sevgi dilleri, kaliteli zaman geçirmektir. Eşiniz’in sevgi dili buysa, pek ala forumdan da sosyal medyadan da vazgeçilebilir.

Eşin ilgi alaka bekliyor, sen forumda bilmem ne konusuna emoji yolluyorsun.

Ben olsam olay çıkarırım. :) Kökten bırakmak biraz abartı olabilir ancak foruma ayrılan vakitte bir düşüş doğaldır diyorum.

Kocişine zeytin kurdeleyip sunumlar yapan kadındır. ;b cicim ayı bitince donup dolasacagi yer yine burasidir. ;b erkek tarafı içinde geçerli bu. Ben hatunu annesine gönderdimde giriyorum foruma. Yoksa ne haddime???

Yalniz cocuk olunca bırak forumu, tuvalete bile gidemiyorsun ln. Peşinden emekliyor velet.

Bu mesele insanlarin ozel hayatini nasil konumlandirmak istedigi ile alakali sevgili Aze

Bende nisanlandigim zaman sanal alemi biraktim mesela yaklasik 8 yil girmedim. Bunun sebebi saklayacak birseylerin olmasidan ziyade hayattaki önceliklerimin degismesinden dolayi verimli olmayacagina kanaat getirmemdi.

Herkesi sahsi sebebleri olabilir, cok fazla kurcalamamak lazim. Gecmiste yasanan iliskilere karsi maalesef hassas davranmiyor özellikle erkekler. Ozel hayati kiskancliktan dolayi yasanilanlari desifre etmeyi seven bunuda bi bok sanan vasifsiz, şahsiyetsiz insanlar var maalesef.

Olayın ciddi tarafından bakınca evet söylediklerin çok doğru ama ben tamamen espri yönünden yazdım.
Ve hadi evlendi sevgilisi oldu diyelim,ayrıldıktan sonra soluğu forumda alanlar da var kadın/erkek farketmez.
Benim lafım onlara.
Absent bey bir şey yazmış silinmiş ama uygun cümlelerle post atarsa cevaplayabilirim arkadaşı.

Ay ne safsınız ha.
Multi üyelikle takılıyor pek çoğu.

İnsanların artık "boş" işler peşinde koşmaktansa/uğraşmaktansa karıcığına ve kocacığına harcamayı akıl eden üye. İçimden nedense Sevtap Hanım'a şiir okumak geldi ama burası evlilik programı değildi sanırım. Neyse; tavsiye edilir, çünkü forum kötülüklerin anasıdır. İrckötülükleri.org, gururla sunar.

Tercih önceliği değişmiş kadın üyedir.

varmak için mi geliyorsunuz
varınca girmiyorsunuz
bi yere varamadım

Edit : banane

Son düzenleme:
çok fazla ve her gün girilmiyor sadece.

boşanınca geri döndüm. yıldırım kocasıydı benimkisi.
ben kocamı da foruma getirirdim, bir üye bir üyedir ama o banlanırsa işte o zaman eyvah.

Sevgilisi olunca girmeyen, ayrılınca koşarak gelenler de var.

Kocaya mı vardın Mast?
Oardon kadına xd

Geri