Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evliler forumda olsa güzel olurdu aslında
Düşün ki bu o konuyu okuyacak konusunda
Akşam gelirken 1 yoğurt 2 ekmek al
Çayım bitti çay koy
gibi yorumlar görürdük
Erkekler de en az kadınlar kadar bu şekilde davranıyor olsa da kadınlar daha fazla.
Bırak evliliği sevgili olayına girince de aynı tepkiler gözlemlenir.
Evlenince forumları bırakmak bana saçma gelir,biz burada ne yapıyoruz ki evlenince bırakılıyor sorusu gelir aklıma...
Bu mesele insanlarin ozel hayatini nasil konumlandirmak istedigi ile alakali sevgili Aze
Bende nisanlandigim zaman sanal alemi biraktim mesela yaklasik 8 yil girmedim. Bunun sebebi saklayacak birseylerin olmasidan ziyade hayattaki önceliklerimin degismesinden dolayi verimli olmayacagina kanaat getirmemdi.
Herkesi sahsi sebebleri olabilir, cok fazla kurcalamamak lazim. Gecmiste yasanan iliskilere karsi maalesef hassas davranmiyor özellikle erkekler. Ozel hayati kiskancliktan dolayi yasanilanlari desifre etmeyi seven bunuda bi bok sanan vasifsiz, şahsiyetsiz insanlar var maalesef.