Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kadının da çalışma hayatında aktif olmasıyla başladı benceValla hiç bir kadin artik eskisi gibi değil kuru ekmeğe vs tamah etsin kadinlar bir şahlanma yaşıyor erkekler artik kadinlara maddi anlamda yetisemiyor bir düğünde 3 gelinlik giymek nedir kimse mantıklı hareket etmiyor artik evlilik ticari bir anlaşma gibi oldu
Diyorum ya işte kendini ortaya koymayan erkek silinip gider çıta çok yükseldikadının da çalışma hayatında aktif olmasıyla başladı bence
eskiden kadınların erkeklerin her kusurlarını her cefalarını çekme nedeni de paraydı sonuçta
www.instagram.com
herkes kendi yaşantısına göre cevap veriyo benim için konuşulanlar normalbana da sorsalar ben de şimdiki durumumdan daha iyisini istediğimi söylerdim
herkes keni durumuna göre konuşmuş videoda garipsenecek bir şey yok
biri babamın maaşından yüksek olsun diyo
biri masraflarımla babam ilgileniyo diyo
paranın hesabını bilmeyen insan soruya cevap olarak 50 bin demez ya
200-400 arasi dedikten sonra tas kafalar ile birlikte olup , siddete ugrayip bize de twitter'dan ( x icin adalet ) yazisi yazmak kaliyor.
Bir asiret paket jesus sizi dininizden cikarmaya yeter video da bulunan kizlar.
Siz clark kent istersiniz ama durusmaniza tas kafa gelir.
Her pazar olsaAyda bir sektirmeden beni kahvaltıya goturebildikten sonra ne kadar almış hiç önemli değil qq