Kocamı Eve Nasıl Bağlarım?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Vallahi dediklerin tamamda arada izin almam gerekiyor oda bana ters ya seninle dalga geçerdim internete wc den geliyorsun diye ama işin içine girince cidden farklıymış.Tabiki saygı ve sadakat önemli orası asla tartışılmaz . Ama çocuk olunca yemin ederim bal kaymak :)
Biladerim işin özü sadakat ve saygı gerisi boş Allah seni çarpsın ki bu dediklerim oldumu gerisi boş, maddiyatta önemli zaten birde çoluk çocuk oldumu ehaa gerisini geride kalanlar düşünsün dayı.

Kumandayı eline ver oturur yerinde. Durmuyorsa, sağlam ip temin ederiz bacımsuya

Demek ki gezersin geceleri
Yok sana hanımının memeleri

İşte bu kadar kolay. Erkek, meme ister, ne kadar emek, o kadar memek.

Memeyi kesince bir bakacaksınız ki, kocanız eve bağlanmış doğrusu.

Bızım kı kolayını buldu haftada 70 lık rakıyı dolaba koymaya basladı.
Artık ender evde hıc gecelerı korkuyorum dıyor
ıkı gozunun yagını yediğim
evde ıckı serbest ama sıgara yasak onada care bulursam evde benım kanunlar gecerlı olacak

Tek yapılması gereken şey ilgi kardeşim bu kadar zor olmamalı

Bağlanası yoksa bağlanmaz zaten eşim olsun sevgilim olsun (her ikisi de olsun) zorlamam. Olursa olur olmazsa olmaz.
Emek vermek başkadır, birinin götünden ayrılmayıp beni sev beni sev demek başkadır. Yazarken bile kötü hissettim kendimi,yaradan demez mi kendine niye bu eziyeti çektiriyorsun bu kadar mı değersizsin diye...yapma özlem hn...-konu sahibi olduğunu düşünüyorum ilk sayfaya gidemeyeceğim şimdi-

Kaypaksa elini bağlasan gözü durmaz…

Geri