Kocamı Eve Nasıl Bağlarım?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Bağlayacak materyali bulmak önemli olan. Artık kopmayan bir halat mı olur zincir mi :)
Özgür bırakmaktan yana kullanıyorum oyumu:)Unutmasın ki evini ihmal eden adamın karısıda kendisinii ihmal edecektir.
Ne güzel, bekara herif boşamak kolay.Nerde benim avukatım :) :)

Bu duruma gelinmesi gercekten uzucu.

Nasil baglanir bilmem.

FB,7041,14,plush-handcuffs-pelus-kapli-fantezi-kelepcesi-ask-kelepcesi-seti-kopya1.jpg

Niye eve baglanmaya calisiliyor?
Vazgecilmez olmadigini gosterin, yeterince ilgi gostermezse ayrilirsiniz olur biter.
Kendi degerinizin once kendiniz farkinda olun, size saygi ve sevgi gostermeyecek insanlarla da birlikte olmayin.

Tek başına zor olur, yardımcı olması açısından bi rustan yardım alabilirler.

eve yani kendine bağlamak..

saygıyı yitirmemek sadece yatakta değil her konuda paylaşımda bulunabilmek(konuşabilmek) ilk günkü heyecanla yapılan aktivitelerden keyif almak aldırmak bireysele dönmemek ilişkiyi canlı tutmak ilgini eksik etmemek anlayışlı olmak iş görür gibi görmüyorsa o adamdan hayır gelmez vicdansızdır seni de hak etmez..

Bağlama büyüsü iş görür sanırım. Başka bir yolu olduğunu sanmıyorum.

Sahi nasıl bağlanır? İlerde lazim olursa aklimda bulunsun:p

bağlayanlar arada gezdirsin
hava alsın yazık

Erkek egemen bir toplumda masalın sonunun böyle biteceğini artık hepimiz biliyoruz. Arada çıkan nadir kişilikler de kaideyi bozdurmuyor ne yazık ki. Sebepleri ise aile, eğitim, toplumsal kalıp faktörleri vesaire falan diyebiliriz buna. Belleğinizi, bilinçaltınızı değiştirmediğiniz ve geliştirmediğiniz sürece de bu böyle devam edecektir. Birlikte bir sosyal bir faaliyette bulunmadığınız sürece, birlikte vakit geçirmeyi eğlenceli hale getirmediğiniz sürece onun eve erken gelmesi neyi değiştirir? kumandayı eline alıp da hizmetinizden memnun kalmasını sağlamanızın neye, kime faydası olur? ve bu söylediklerimden ayrı boğmayın insanları. Azcık nefes alsınlar, evliliğiniz ailenizin aynısı ya da kopyası olmasın.

Benje oldur.
Yine klasik sorumu sorcam.
Hasta misiniz?

Geri