Kocama baktın kavgası!

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
O anlarda öfkelenen kadının gözü hiçbir şey görmedi. Öfkeli kadının yumruklarından nasibini kavgayı ayırmaya gelenler de aldı.

:DDD bana birini hatirlatti

Kadın milleti işte kavgaları bile kendileriyle

Biri bana bakınca benim eşim bana trip atıyor o gün boyunca hiç konuşmuyor
Bir iki defa ona bakmışlar
Ben bir şey demedim açıkçası bu gibi durumda eşimin tepkileri önemli bende
O bakmadığı sürece isteyen istediği gibi baksin

Allah kahretmesin ya İngilizlerdir ya da Ruslardır dedim içimden, Rus çıktılar. Kısa saçlı babuşka dişi hayatı boyunca bir erkekle zar zor beraber olunca kompleks yapmış. Zaten kadınların ortalama yaşları 45 ve üzeri. Normalde 40 yaş üzeri Rus kadınları güzel olurlar ama bunlar sanırım ortalamanın bayağı altında olanlar.

Orada böyle şeyler normaldir, çok şaapmayın.

İkisini de bileklerinden tek hareket ile büküp etkisiz hale getirebilirler de, milletin işine gelmiyor.

Allah kahretmesin ya İngilizlerdir ya da Ruslardır dedim içimden, Rus çıktılar. Kısa saçlı babuşka dişi hayatı boyunca bir erkekle zar zor beraber olunca kompleks yapmış. Zaten kadınların ortalama yaşları 45 ve üzeri. Normalde 40 yaş üzeri Rus kadınları güzel olurlar ama bunlar sanırım ortalamanın bayağı altında olanlar.

Orada böyle şeyler normaldir, çok şaapmayın.

İkisini de bileklerinden tek hareket ile büküp etkisiz hale getirebilirler de, milletin işine gelmiyor.
Bize güzeli denk gelmiyo hiç

sen kimin nisanlisina o hareketleri yapiyosun
sen kimsin
sen kime bas git diyon lan

cok bilinmeyenli denklem cozemiyorum olm kimseniz soyleyin biz de bilelim

sen kimin nisanlisina o hareketleri yapiyosun
sen kimsin
sen kime bas git diyon lan

cok bilinmeyenli denklem cozemiyorum olm kimseniz soyleyin biz de bilelim
Aslında orada herhangi birisi "Ne bağırıyonuz lan birbirinize yerden bitme boyunuzla neyin kavgası lan bu" diyerekten ikisinin de bileklerini büküp etkisiz hale getirse, vallahi billahi ikisi o kişiye karşı birleşirlerdi. Lakin, Malum Türkiye'de bunu yapabilmek için güçlü birisi olman gerekir. Para olarak da, güç olarak da.

Geri