Kocama baktın kavgası!

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Deniz kenarında kaydedilen görüntülerde bir kadın yanındaki kadınların kocasına baktığını iddia ederek saldırmaya başladı. Kavga bir anda büyürken görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.​

Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntülerde bir kadın kocasına baktığını iddia ettiği bir grup kadına saldırdı. Kocasına baktığı söyleyerek bulduğu yerden kalkan kadın diğer masaya doğru hareketlendi. Ardından ise yumruk atmaya başladı.

AYIRMAYA ÇALIŞANLARI DA DİNLEMEDİ​

640xauto(4).jpg
Kavganın bir anda şiddetlenmesi üzerine çevredekiler olayı ayrılmaya çalıştı. O anlarda öfkelenen kadının gözü hiçbir şey görmedi. Öfkeli kadının yumruklarından nasibini kavgayı ayırmaya gelenler de aldı.

Kaynak

Hepsi de şişko resimdekilerin.
Neyse, Kurtlar Vadisi gibi dizilerin sakıncalı olduğunun bir kanıtı bence.

sen buna kadın demişsin de bu bildiğin sumo güreşçişi erkek. bu forumdaki bütün hanımlarımızı dövmekle kalmaz, erkeklerin çoğunu da indirir ben size söyleyeyim öyle cengaver bir şey.

Çok saçma. Bir kadın kendini neden bu duruma düşürür ki.. Kim bakarsa baksın yanında olan benim en nihayetinde. Beni ilgilendiren eşimin tavrı olur, kontrolünü sağlayamayacağım hemcinslerimin tavrı değil..

Son düzenleme:

sen kimin kocasına bakıyorsun jfjf
bir kadın kavga etmişti ya “sen kimin nişanlısına bağırıyorsun” ahaha aynı kadın olabilir

sen kimin kocasına bakıyorsun jfjf
bir kadın kavga etmişti ya “sen kimin nişanlısına bağırıyorsun” ahaha aynı kadın olabilir
Şu trafikte erkekler arasında yaşanan kavganın bir anda kadınlar arasında yaşandığı kavga mı sjsj

kocasına baktığı için abla biraz sinirlenmiş galiba, en azından kanlı, bıçaklı bir kavga olmamış.

Geri