Kaldığımız kampın işletmecisi Karısının yemek yapmadığını ve senelerce -13 ya da 18 yil- eve gidip kendisinin yemek yaptığını ve nihayetinde de ayrıldığını ve tek hayalinin ona yemek yapan 1es istedigini soylemisti.
Cok garipsemistim. Sonucta kendi de yemek yapabiliyor ki -yemekleri de çok güzeldi.- kac yaşına gelmiş adam Yalniz yaşamak varken...(Ben olsam evlenmezdim.) Bu arada sevgilileri de olmuş ve halihazırda genç 1sevgilisi de vardı. (1likte kahvaltı yaparken gördüm ama mutfakta olmama ragmen kahvaltıyı kim hazırladı¿ o kismi kaçırdım. )
"Kocalarına yemek yapmayan kadınlar evliliklerinde daha mutlu" kısmı tabi ki doğru, sonucta ne yemek yapim, derdi yok. Bunu yemez, bunu gecen yedik, bunu dun yaptim, bu alerji yapiyor, bunu ben de sevmiyorum, diye dusunup kafa yormuyor, ustelik yendi mi, yenmedi mi yarin ne yemek yapsam, stresi de yasamiyor. o mutlu olmasin da bunlari dusunen ben mi mutlu olayim¿ .d
Seven sevdicegine yemek yapsın tabi. Koca kişisi herhangi bi sebepten kadına soylendiginde, yardımcı olmadiginda Kadin da erkek kisisinin yansimasini alarak mutfakta soylenmelere baslar. Bugün olmazsa yarın; bu böyledir.
Evliliklerde sorumluluklar vardır. Herkes bu bilinçle evlenmiş olsa -o sorumluluklari yerine getirmis olsa- , mutlu mesut geçinip gideceklerdir.