Kocalarına yemek yapmayan kadınların evlilikleri daha mutlu

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Tamam yapmayalım o zaman yemek. Bu arada doğru. Erkeğe ne kadar az çaba harcarsan sana o kadar bağlı oluyor.

sevgilime yemek yapmayı çooook seviyorum, yaparkebln de çok mutlu oluyorum
o da iştahla yiyince ohh misss .p

Sevdiğime yemek yapmak hoşuma gider benim ya. Mutlu olurum

Bu tür saçmalıklara itibar eden var mı bilmiyorum. Kadın çalışıyor olsa yine neyse bir nebze anlaşılır bulurum. Ama bu ve buna benzer söylemler ile son zamanlar daha sık karşılaşır oldum. Büyük oranda feministlerin ve woke saçmalığının ''happy wife, happy life'' diye sloganlaştırdığı bir yalandan ibaret. Kocanız eve geldiğinde sizden yemek yapmasını bekler. Bunu beklemeyen koca da ne bileyim...

Kaldığımız kampın işletmecisi Karısının yemek yapmadığını ve senelerce -13 ya da 18 yil- eve gidip kendisinin yemek yaptığını ve nihayetinde de ayrıldığını ve tek hayalinin ona yemek yapan 1es istedigini soylemisti.
Cok garipsemistim. Sonucta kendi de yemek yapabiliyor ki -yemekleri de çok güzeldi.- kac yaşına gelmiş adam Yalniz yaşamak varken...(Ben olsam evlenmezdim.) Bu arada sevgilileri de olmuş ve halihazırda genç 1sevgilisi de vardı. (1likte kahvaltı yaparken gördüm ama mutfakta olmama ragmen kahvaltıyı kim hazırladı¿ o kismi kaçırdım. )

"Kocalarına yemek yapmayan kadınlar evliliklerinde daha mutlu" kısmı tabi ki doğru, sonucta ne yemek yapim, derdi yok. Bunu yemez, bunu gecen yedik, bunu dun yaptim, bu alerji yapiyor, bunu ben de sevmiyorum, diye dusunup kafa yormuyor, ustelik yendi mi, yenmedi mi yarin ne yemek yapsam, stresi de yasamiyor. o mutlu olmasin da bunlari dusunen ben mi mutlu olayim¿ .d

Seven sevdicegine yemek yapsın tabi. Koca kişisi herhangi bi sebepten kadına soylendiginde, yardımcı olmadiginda Kadin da erkek kisisinin yansimasini alarak mutfakta soylenmelere baslar. Bugün olmazsa yarın; bu böyledir.

Evliliklerde sorumluluklar vardır. Herkes bu bilinçle evlenmiş olsa -o sorumluluklari yerine getirmis olsa- , mutlu mesut geçinip gideceklerdir.

12 bin evli çift mutlu bir şekilde en az 15 yıl geçirmiş yani?
Ve bunu da kadınların yemek yapmamasına mı bağlamışlar?

Kesin yanlış anlıyorum...

Kocalarının her istediğini yapan ama bir türlü yaranamayan kadınların bu ajitasyonu ile ''aslında şu eşlerine yüz vermeyen ipsiz sapsız tiplerden biri olsaydım. Her gün hakaret etseydim daha değerli olurdum'' sözleriyle kendini yetersiz gören erkek cümlesi yarışır. Ancak tüm mevzu kendinden ödün vermek değil, iş veya hizmette değil. Tüm durum ''SAYGI''. Herkesin evdeki konumunu ve görevini bilmesi.

evcil hayvan besler gibi
o ney öyle ya

keşke kocam yanımda olsaydı ve ben ona en sevdiği yemekleri yapsaydım :(

Kadınların erkeklere karşı tutumuyla ilgili durumu değerlendiren yine kadınlar. Komik.

Böyle bir araştırmayla aldatan erkeklerin evlilikleri aldatmayanlara göre daha mutlu çıkar.

Geri