Kocaelispor - Galatasaray (1-0)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kaleci son adam sayılır. Defans oyuncusu kalecinin arkasında olsun isterse kale çizgisinin üzerinde beklesin farketmez. Burada Sara kalecinin arkasında kaldığı için ofsayt verdi fakat Sara’nın ne topla ne de kaleciyle bi ilgisi yok. Teoride karar doğru ancak pratikte golün iptali yanlış karar.

Oyunun genelinde Galatasaray mağlubiyeti sapına kadar haketti. Bu gole kadar 3-4 tane tıklamaları lazımdı zaten. Hiç iptal edilen golün arkasına saklanmasınlar yani. Kötü oynayabilirsin ama atak bile yapamadılar. Bomboş top çevirmeler, doldur boşaltlar… Nazarlık olsun bakalım ancak utanç d duymalılar şu oyundan.
Heee kaleci muhabbetini bilmiyordum. Ben de diyorum o nasıl çizgi öyle, son adamın alakası yok çizilen çizgiyle. Saranın kaleciyle ilgisi var ama yavrum bence

Heee kaleci muhabbetini bilmiyordum. Ben de diyorum o nasıl çizgi öyle, son adamın alakası yok çizilen çizgiyle. Saranın kaleciyle ilgisi var ama yavrum bence
Yan açıdan öyle duruyor ama kaleciyi engellemiyor ve görüş açısını da kapatmıyor. Zaten kaleciyi engellediğinde ofsayt değil faul çalardı. Hakem; Sara’nın, kalecenin görüş açısını kapattığı kanaatiyle ofsayt verdi. İyi de oldu. Bi silkelenmeleri gerekiyordu zaten. Ciddiye almadılar hiç maçı.

ligin içine ettiler iyice ben artık bakmamaya çalışacağım eski bir cimbomlu olarak

Geri