Kocaelispor - Galatasaray (1-0)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ilk yarı uykumu getirmişti
ikinci yarı aynı bir değişiklik yok

Başlık 1-1 değil miydi az önce ya. Yeniliyoruz yani ciddi ciddi.
Eniştenizi engelliyim de hıncını benden almasın jfkdj

meteoroloji genel müdürlüğü son dakika uyarısında bulunuyor , Marmara bölgesinde gök taşı düşmesi tehlikelerine karşı..: )

ihtiyacınız vardı balonun patlamasına..
helal olsun kocaelispora iyi mücadele etti..

helal olsun hodri meydana ..

şu maçı kazanamıyorsanız burada ne işiniz var birader

Galatasaray çok kötüydü, bireysel hatalar, taktik hataları, motivasyon sıfır, ........ ama golümüzü de yedi hakemler el birliğiyle. VAR bile böyle saçmalıyorsa sözün bittiği yer.
1-1 normal sonuç olmalıydı.
Bu yenilgi hocaya yazılır.

Okan Buruk basın toplantısına çıkmadan istifasını versin hemen

Bunlara da yenilmezsiniz utanıyorum Galatasaray'dan

Eşek Buruk.
Her maçtan 1-2 gün önce hangi 11 ile çıkacağın Ali Naci,Kaya Temel gibi isimlere servis eden kişiyi bulamıyorsan defol git.

Olm holigan bir fenerbahçeli olarak söylüyorum, o nasıl ofsayt lan?

Ekli dosyayı görüntüle 119772
Kaleci son adam sayılır. Defans oyuncusu kalecinin arkasında olsun isterse kale çizgisinin üzerinde beklesin farketmez. Burada Sara kalecinin arkasında kaldığı için ofsayt verdi fakat Sara’nın ne topla ne de kaleciyle bi ilgisi yok. Teoride karar doğru ancak pratikte golün iptali yanlış karar.

Oyunun genelinde Galatasaray mağlubiyeti sapına kadar haketti. Bu gole kadar 3-4 tane tıklamaları lazımdı zaten. Hiç iptal edilen golün arkasına saklanmasınlar yani. Kötü oynayabilirsin ama atak bile yapamadılar. Bomboş top çevirmeler, doldur boşaltlar… Nazarlık olsun bakalım ancak utanç d duymalılar şu oyundan.

bunu maç için bir bahane olarak sunmuyorum, ama o pozisyonun ofsayt olduğunu düşünmüyorum. ofsayt olsa bile var'ın buna kesin kanıt şeklinde müdahale etmesi mümkün değil. her şeye rağmen oyun çok kötüydü ve puan kaybına üzülmedim. zorlu bir fikstür, dönem. olur böyle şeyler.

Puan farkı azalsın ki lige heyecan gelsin.

Geri