Ve hissleri, duygulari hakkinda kesinlikle konusmayi sevmezler. Ozel sorular sormayin
Bunu zayiflik olarak gorurler. Birileri onlari ufacik bi konuda dahi elestirirse yaralanirlar ve kabullenmek istemezler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ruby ile beni kandıramazsın @Almiuğurlu taşa bak pırlanta ben ruby falandır diye düşünmüştüm fjdsklhd yani tabi ruby yi küçümsemiyorum kendisi 3 seviyeli uyarılmış emisyona izin veren bir kristaldir bilimde yeri büyüktür bence ruby olsun. söyleyeceklerim bu kadar

Yine etiketleme sisteminin kurbanı olmuşum uydurmadılar gitti bildiirim gelmedi bana kusura bakmayın@yoSun
Evet, en cok burclarin karakteristik ve fiziki ozelliklerini incelemek hosuma gidiyor. Bazen karsilastigim insanlari gorunce "hmm.. gozlerinden tanidim.. bunda balik burcu etkileri var" gibi dusunceler oluyo. Kendi kendime hangi burclarin etkisi bu kiside dominant gorebiliyorum bazen![]()
HAYIRDIR:daranızda koç varsa söylesin de selamı sabahı keselim

Koclar carmiha gerilsin
Yok direk kafamiza sıkın, oyle seviyoz biz.Koclar carmiha gerilsin