Koç Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 268 gün önce görüldü
Ve hissleri, duygulari hakkinda kesinlikle konusmayi sevmezler. Ozel sorular sormayin :D Bunu zayiflik olarak gorurler. Birileri onlari ufacik bi konuda dahi elestirirse yaralanirlar ve kabullenmek istemezler.

uğurlu taşa bak pırlanta ben ruby falandır diye düşünmüştüm fjdsklhd yani tabi ruby yi küçümsemiyorum kendisi 3 seviyeli uyarılmış emisyona izin veren bir kristaldir bilimde yeri büyüktür bence ruby olsun. söyleyeceklerim bu kadar

uğurlu taşa bak pırlanta ben ruby falandır diye düşünmüştüm fjdsklhd yani tabi ruby yi küçümsemiyorum kendisi 3 seviyeli uyarılmış emisyona izin veren bir kristaldir bilimde yeri büyüktür bence ruby olsun. söyleyeceklerim bu kadar
Ruby ile beni kandıramazsın @Almi
Ama bu resimdeki ruby ile kandırabilirsiin

images (57).jpeg

@yoSun
Evet, en cok burclarin karakteristik ve fiziki ozelliklerini incelemek hosuma gidiyor. Bazen karsilastigim insanlari gorunce "hmm.. gozlerinden tanidim.. bunda balik burcu etkileri var" gibi dusunceler oluyo. Kendi kendime hangi burclarin etkisi bu kiside dominant gorebiliyorum bazen :D
Yine etiketleme sisteminin kurbanı olmuşum uydurmadılar gitti bildiirim gelmedi bana kusura bakmayın:(

Koç erkeği ve kadını çok farklılar bence
Eksi özellikleri erkeklere, artı özellikleri kadınlara verilmiş bence .p

Yükselen burcunuz Koç ise

Dostlarınız: Güneş, Mars(Yönetici),Jüpiter,Rahu

Yansız: Ay,Venüs

Düşmanlarınız: Satürn,Merkür,Ketu

Haritanızdaki ya da transit halindeki dost planetler doğası malefik bile olsa işlevsel bir benefik gibi çalışacak ve görünüm yaptığı evlerin kalitesini arttıracaktır. Hele bir de Yogakaraka ise faydacalıgı 2x artacak gezegenin mahadasha (dönemi) ya da antardashasi (dönemin dönemi) rasi ve navamsa konumuna göre çeşitli fırsat ve bolluklarla kutsanacaktir.
Yansızlar aldıkları görünümlere göre enerji sunacaktir.
Düşmanlar ise, doğası benefik bile olsa işlevsel bir malefik gibi çalışacak, mahadashaları,antardashaları rasi ve navamsadaki konum ve konularına göre problemler,engeller çıkarabilecektir.

aranızda koç varsa söylesin de selamı sabahı keselim

"caktirmak istemiyorum, yalan soyledigini biliyorum ama meslegim geregi profesyonelce dinlemeye devam etmeliyim"

"onyargili degilim ama bu ne hal"

"arkadasima yaklasirsan seni her turlu keserim, haberin yok"

"hadi.. ilk laf ve kiskirtici cumle senden ciksin da sana saldirmaya bahanem olsun"

*yanindan tanimadigi bir kiz veya erkek arkadas grubu gecer ve atilan bakis budur*

SILENTLY JUDGING YOU
20220427_114302.jpg

Geri