Koç burcu erkeklere danışmak istiyorum

• Kullanıcı deepblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3729 gün önce görüldü
oldu olacak foruma cinsel sorunlarınız diye köşe açın
bu ne ya mahremiyet denen şey kalmamış : )

Nasil ciddiye alarak cevap vermistim oysa ki, uyarilar icin tesekkurler arkadaslar...

Hatem (Alp) 14 yaşında, arkaşları ona aynştayın diyo.

Raskalkinov rahat olun trollenme durumu yok.
Sıradışı biliyorum. Tespitiniz doğru.
Evet çözüm öneriniz mantıklı ama benim gibi cesur bi kadın için bile 3 kişilik aşk çok zorlayıcı :(

3 kişilik aşk olmaz kuzum olsa olsa grup olur onun adı .

Grup olalım grup.*Grup olalım grup.

Ajdar'a sevgilerlen.

şu konuyu okurken karnıma ağrılar girdi
ah be güzel ablacım hala 3 kişilik aşk diyorsun
koyalım seni koç burcu dolu erkeklerle bir eve sen seç beğen al istersen :D

Yorumlarınızla başkalarına da kötü olmayın örnek millet.

Bir koç erkeği olarak;
-Troll olması muhtemel.
-Bu konuda iyi geyik döner.
-Konu sahibi üyenin yaşadıklarını ilk defa duyuyormuş gibi tepki veren, olaya öcüymüş gibi yaklaşan arkadaşlarımız var, yapmayın bunu efendim. Bu tür ve benzeri örnekler oldukça fazla fakat mahalle baskımız bunların paylaşılıp, konuşulmasına engel olmaktadır.
-Elvis dış kapıda bekliyor olabilir.
-Biseksüel olabilir. (Dert etmeyin bunu bu kadar, partnerinizin cinsel eğilimleri sizi korkutmasın. Belli yaşanmışlıkları olan birisiniz belli ki konuya nasıl yaklaşmanız gerektiğini çözeceğinize inanıyorum.)
-Belli bir noktadan sonra aseksüel de olabilir, bunu da düşüncelerinizin arasına ekleyin.
Ve son olarak, bunun burç ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bol şans. (Geyik yapmaya girmiştim oysa ki.)

Şimdi abla 40 tan sonra erkeklerde bi değişim oluyor abinin sonu asansörde yiyişen dedeler gibi olmasın sakın :Ddd

Bu mesaj Ayfon altıes atmışdört cigabayt sipeys gıreyden yollandı (3450TL Tofaş parası)

Koc erkegi zordur aslinda ama. Onu cok sevesin gelir. Cinselligine duskundur her lafi belaltina cekmeye de bayilir. Ayrica futbola ilgi duyuyorsa oturup onunla mac izle. Cinsel egilimini fazla kurcalama. Erkekler anal bolgelerinde libido noktasi tasirlar hepsinde de oldugu bilimsel olarak kanitlandi lakin bunun yuzlerine vurulmasi erkeklik gururlarina dokunur.
Ask anlaminda fazla ustune gitmeyin ona hersey olun.
Kimi zaman kankasi kimi zaman manitasi.
Aslinda cogu erkek surekli vicik vicik askim cicim denmesini sevmezler.
Arada gulun eglenin.
Salin geyikleri yahu.
Ben yari yasinizdayim.
Iki buyuk ciddi iliski yasadim tecrubem azdir ama , yine de bir dusunun derim.

Şimdi abla 40 tan sonra erkeklerde bi değişim oluyor abinin sonu asansörde yiyişen dedeler gibi olmasın sakın :Ddd

Bu mesaj Ayfon altıes atmışdört cigabayt sipeys gıreyden yollandı (3450TL Tofaş parası)

O parantezin içine bir de g**ünü satsan alamazsın yazsaydın. Göz onu bi aradı yani :d

Geri