Koç burcu erkeklere danışmak istiyorum

• Kullanıcı deepblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3729 gün önce görüldü
Sevdiğim bir koç erkeği. Duygusal yaklaşımlardan hiç haz etmiyot. Başta böyle değildi 2 yılda öyle çok ayrılıp birleştik ki bu noktaya gelindi. Ben de sarılıp öpüp sevgimi göstermedrn duramıyorum boğuluyor uzak dıruyor. Ayda bir benle başbaşa kalmak istiyor. Öncelikleri çok: iş spor erkek arkadaşlar iddia futbol . Haftada 1 gün 3 saat görme isteğim çok geliyor. Israr edince iyice bozulıp uzaklaşıyor. Bu normal mi sizce de ? Bunu aşmak için napmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada hayatında naşka kimse yok çok iyi biliyorum. Güzel bi kadınım aşık değil benim gibi ama seviyor seçicidir öylesine olmaz kimseyle
Bir de cinsellkle ilgili çok uyumlu olsam da bazen ne yapacağımı bilemediğim bi konu var. Erkeklik organıyla ilgili fantezileri var hami kendine itiraf edemediği biseksüel olma hali olabilir. Değerleri ile dürtüleri çelişiyor olabilir. Benim için sorun değil bunu dert etmem. Ama sürekli ekilince geriliyorum. En yakın erkek arkadaşlarıyla içip maç seyredip geyik yapmak oyun oynamak balık tutmak hem de üst üste 2 hft sonu, ben onunla birlikte bi hft sonu olmak için 9 aydır beklerken...
Bu eğilimini bir şekilde yansıttığı tek kişiyim muhtemelen. Sadece fantezi belki ama ben kurmaya başladım. Yüzüne bunu desem ters mi teper yoksa rahatlar mı...bana yakınlaşması için ne yapayım. Ne olur akıl verin.

Allah uçak kazası vermesin

Kolay sevmem ve güvenmem. 40 ın üstündeyim ve hayatımdaki 2. adam Aşık oldum sevdim ya başka kimseye gönlüm kaymaz. Eski eşimle de her türlü olumsuzluğuna aldatmasına rağmen 18 yıl sürdürdüm. O yüzden bitir yada başkasına bak demeyin ltfn

Kolay sevmem ve güvenmem. 40 ın üstündeyim ve hayatımdaki 2. adam Aşık oldum sevdim ya başka kimseye gönlüm kaymaz. Eski eşimle de her türlü olumsuzluğuna aldatmasına rağmen 18 yıl sürdürdüm. O yüzden bitir yada başkasına bak demeyin ltfn

burdan size sağlıklı cevapları çıkacağı kanısında değilim. Bir şeyler demek için girdim ama yaş itibari ile baya büyüksünüz size akıl vermem saçma olur. Bence uzman bir psikologla görüşürseniz size ilişkiniz hakkında yardımcı olabilir. Ya da ilişki uzmanlarını araştırıp kitaplarını alabilirsiniz.

Sevdiğim bir koç erkeği. Duygusal yaklaşımlardan hiç haz etmiyot. Başta böyle değildi 2 yılda öyle çok ayrılıp birleştik ki bu noktaya gelindi. Ben de sarılıp öpüp sevgimi göstermedrn duramıyorum boğuluyor uzak dıruyor. Ayda bir benle başbaşa kalmak istiyor. Öncelikleri çok: iş spor erkek arkadaşlar iddia futbol . Haftada 1 gün 3 saat görme isteğim çok geliyor. Israr edince iyice bozulıp uzaklaşıyor. Bu normal mi sizce de ? Bunu aşmak için napmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada hayatında naşka kimse yok çok iyi biliyorum. Güzel bi kadınım aşık değil benim gibi ama seviyor seçicidir öylesine olmaz kimseyle
Bir de cinsellkle ilgili çok uyumlu olsam da bazen ne yapacağımı bilemediğim bi konu var. Erkeklik organıyla ilgili fantezileri var hami kendine itiraf edemediği biseksüel olma hali olabilir. Değerleri ile dürtüleri çelişiyor olabilir. Benim için sorun değil bunu dert etmem. Ama sürekli ekilince geriliyorum. En yakın erkek arkadaşlarıyla içip maç seyredip geyik yapmak oyun oynamak balık tutmak hem de üst üste 2 hft sonu, ben onunla birlikte bi hft sonu olmak için 9 aydır beklerken...
Bu eğilimini bir şekilde yansıttığı tek kişiyim muhtemelen. Sadece fantezi belki ama ben kurmaya başladım. Yüzüne bunu desem ters mi teper yoksa rahatlar mı...bana yakınlaşması için ne yapayım. Ne olur akıl verin.

Bir erkek bu kadar uzak duruyorsa kusurabakmayın ama zaten hayatında istemiyorum demektir. Kaçan kovalanır mantığıyla düşünmeyin, erkekler pek oyun oynamazlar.

Cinsellik çok büyük bir faktör değildir bir çoğumuz için, yani sadece cinsellik için birliktelik devam edemez. Erkekler belirli oranlarda farklı fantazilerden hoşlanır gibi dururlar ama kendi kontrolünde olmayan fantaziyede girmezler. Bunu zaten yaşamak isterse konuşmanıza gerek kalmadan beden diliyle anlatır.

Ben erkek olsam senin gibi hatunu birakmam oh canim ister cagririm istemez arkadaslarimla bi seksuel fantazilerimi yasarim. Sen nasilsa sorun etmiyosun yahudimisiniz? Bu kadar erkek icin turab olmayin yahu adam senle evlenmicek bak bu kabak gibi ortada sende forum forum gezip akil alicaksin. Ne haldesin ni kendine dikkatlice bakarmisin? Uzak duruyosa 2 kere nedenini sor yokmu diyo gostermelikmi yaklasiyo salla gitsin. Seni her erkek ister erkeksizde kalmazsin. Ama bir bayan olarak mahreminiz biraz mahrem kalsin yahu. O adamdan sana bisey olmaz. Umarim beni yanlis anlamazsin yanlis anlarsan inan yanlis bi cvb yazarim iyi aksamlar.

Bu msjinizi yeni okudum 40in ustundesin dulsun yani eski esinde bisuru cektirmjs demekki asjta sanssizsin bi cogumuz oykeyiz demekki severken dozun yok ayarlayamiyosun beyi fazla seversen kaybedersin adamin sizi bedenen kullanmasi kadiblik onurunuzu incitmiyorsa devam edin ne diyelim. Ama biseyi merak ediyorum 40tan sonra insanlar duygularini biraz daha bastirarak olgunca yasayamiyormu? Liseliler gibi o beyaz atli prens hayalinin bilinc altindan cikisimi bu yoksa yakalayamadiginiz mutlulugu mutsuzlukla oldugu yerden sokuo cikarma arzusumu? Inanin kafami cok karistirdiniz! Ayrica kos erkegi diyorsun genelde fazla sever onlar beni 4 sene karsiliksiz oldugu halde sevdi kostu pesimden seninki koc gibi dilmis uzak dur bence.

Üzgünüm ama şu sözlerden sonra bittiniz ben de .
Eski eşimle de her türlü olumsuzluğuna aldatmasına rağmen 18 yıl sürdürdüm. O yüzden bitir yada başkasına bak demeyin ltfn

Siz eminmisiniz saydığınız tüm bu vasıfların sizde yer aldığına , bu sözlerden sonra bana pek inandırıcı gelmedi de .
Böyle sevgili olunmaz ya da bu türlüsünü ben bilmiyorum .
Ve ilşkiniz aşk üzerine değil de daha cok şimdikilerin tabiri ile 'fuckbuddy' tadında gibi.

siz kadınlar hep bencil ve kendinizi düşünürsünüz zaten. Acaba hiç eniştenin açısından bakarak yaklaştınız mı olaya? Belli ki makinayla ilgili bir sorun var. Belli ki gözden çıkarmış artık. Kendini balıkla malıkla deşarj ediyor olamaz mı? Makinada arıza varsa bunu size söylemez çünkü bu çok ayıp. Bence yüz yüze konuşmak için bir araya gelip yüzüne karşı **ne misin oğlum sen diyerek ilişkiyi bitirmelisiniz. Hem siz hem de enişte rahatlasın bi

Çekilin ben koçum yazcaktım ilk postda unutmuşum.

Çekilin ben koçum.

Cevaplar için tsk. Dıştan vahim ama sevildiğimi kullanılmadığımı biliyorum.Istesem bugün benle olmayı bırak evlenmek için 10 takla atacak ambalajı daha düzgün 6 adam var.
Ben yüzeysel bakarak karar vermem yargılamam.
Herkesin iç dünyası başka dışa yansıttığı başka.
Nelere şahit oldum anlatsam...
Bu arada uzun süreli evliliklerde aldatmayan adam yok gibi bişi. Benim kocam asla diyen direkt potada :)
Kadında yapıyo tabii. Eski eşimin partnerlerinin bir kısmı evli kadınlardı. Ben realistim. Salt mutluluk çok kısa sürüyo.
Evlilik bir imza nolcak. Çocuk faktörü için gerekli. Yoksa olmasa da olur.
Neyse Basak arkadas 40 yas da olsa 50 de olsa aşk güzel ve çocuklaştıryor. Ben pek liseli aşk modu da yaşamadım belki ondan.
Duygusal ve fiziksel tatmin bir arada olsun istiyorum.
Ikizler ve yükselende terazi ondanmışşş.

Burdan erkek ama özgürlüğüne ve cinselliğe düşkün koç erkeğinin bakışını öğrenmek istedim. Sorunı bi seksüel olması olabilir mi yoksa bana tepkisel mi hersey Çünkü o uygun olunca ben değilsem de dert etmiyo başka zaman görüşürüz diyor. Neyse sanırım çok koç erkeği de yok. Burçlar inanın çok fark ediyor :)

siz kadınlar hep bencil ve kendinizi düşünürsünüz zaten. Acaba hiç eniştenin açısından bakarak yaklaştınız mı olaya? Belli ki makinayla ilgili bir sorun var. Belli ki gözden çıkarmış artık. Kendini balıkla malıkla deşarj ediyor olamaz mı? Makinada arıza varsa bunu size söylemez çünkü bu çok ayıp. Bence yüz yüze konuşmak için bir araya gelip yüzüne karşı **ne misin oğlum sen diyerek ilişkiyi bitirmelisiniz. Hem siz hem de enişte rahatlasın bi

Makinede sorun yok eminim . i.ne değil yani.
Yeterince çılgın yaşamış doymuş mantık evliliği yapmış ama uyuşamamış bitmiş. 2 Yıllık rejimdeydi tanıdığımda onu. Kadın dır dırı istemiyorum diyordu. Benimle o sulara geri döndü :))
ilişkiyi biseksüel olsa bitirmem de ilgisini daha çok çekmek için ne halt ederim onu bilemiyorum :)

Adam buyuk ihtimalle biseksuel, kadin sorun etmeyecegini soyluyor, ikisi de birbirini seviyor ama kadin asik olan taraf ve iliskisini kurtarmak/partnerini kendine baglamak icin arayis icerisinde.

Cozum; adamin da kabul edecegi/isteyecegi biriyle 2m1f.

Sonuc;
1) Adam cinsel egilimini gizlemek zorunda kalmadigi icin rahatlayacak ve bunu yadirgamayip eslik eden sevgiliyi her zaman bulamayacagi icin daha da baglanacak
2) Kadin tam da istedigi gibi adami elinde tutmus ve kendine baglamis olacak

Win-win, kolay gelsin

Adam buyuk ihtimalle biseksuel, kadin sorun etmeyecegini soyluyor, ikisi de birbirini seviyor ama kadin asik olan taraf ve iliskisini kurtarmak/partnerini kendine baglamak icin arayis icerisinde.

Cozum; adamin da kabul edecegi/isteyecegi biriyle 2m1f.

Sonuc;
1) Adam cinsel egilimini gizlemek zorunda kalmadigi icin rahatlayacak ve bunu yadirgamayip eslik eden sevgiliyi her zaman bulamayacagi icin daha da baglanacak
2) Kadin tam da istedigi gibi adami elinde tutmus ve kendine baglamis olacak

Win-win, kolay gelsin

Bence kekleniyosunuz :D

İşiniz gücünüz palavra.

Geri