ÜSözlük Klaus

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Fevere katılıyorum.. nicki gibi marjinal 1 üye.

Moderatör tarafında düzenlendi:
feveran ve lena'ya katılıyorum, nicki gibi marjinal 1 (bir) üye.

Nickimi değiştirmek istiyorum mod bey SamaEL yaparmısınız nickimi lütfen. ^^

Genelde kizlarimizin baska kizlar üzerine yaptiklari negatif yorumlari layklayan üye.
Ilginc.

Şimdi daha çok sevdim :) Ondan sevilmiyor demek ki..

Hem eğlenceli hem de isyankâr bir kardeşimiz. Kendince foruma yansıttığı bir karakter var, gerçek kişiliği ve kimliği ile değerlendirme yapmak zor. Bir fotoğraf ve ses ile meraklı kişilerin merakını gidermesi gerekiyor. Genç kızların kekesi, babuşu ve brosu :)

ara ara itişip ters düşsekte kendi halinde eğlencesine ve keyfine bakan bir arkadaş, ilk başlarda biraz ön yargılarım vardı lakin sonradan dağıldı gitti. kısacası babuşa nasıl adım atarsanız aynı şekilde karşılık alırsınız.

Kekenin konusunu aradım ya taa üçüncü sayfada buldum...
Geldiği ilk zamanlar hiç sevmezdim açıkçası.
Böyle bir laf atmalar gelir gelmez benimle uğraşmalar falan aha dedim kesin run bu ahahahah
Çünkü o dönem @Run foruma girmiyordu dedim bu kelek yeni nick alıp gelmiş bana sarıyor....
Aslında eğlenceli biridir ya.Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Çoğu mesajını şaka olarak nitelendiririm alınmıyorum belki de o da alter egosuyla aramızda bilemeyiz ki.

Diğer nickin etiketlenmiyordu bu güzel olmuş @samaEL
Foruma değişik bir hava katıyorsun. Ama yine de kızlarla ilgili konularda çok gömme yapma ters anıma denk gelirse seninle zıtlaşmak asla istemiyorum can keke...
Diz kapağı bile yakışıklı olan adam kekemo > forumun diğer erkekleri nokta...

Azecim, yine çok tatlısın bugün hehehe ayrıca ben senle asla ters düşmem aramı bozmam çünki bende ayrı biyerdesin
can kekem hasdhafjasjd.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Ayda 15.000 TL ile geçinemeyen, fakir kadınlardan hoşlanan forumun alfa erkeği.
Bir şirket olsaydı sloganı "Samuel değil SamaeEL ayıqs" olurdu.

borç istedim diye şimdi asgari ücretli taklidi yapıyor, şaka gibi... ayağını havuzuna soktuğunu biliyoruz şu an....

Geri