Kızlık Zarı Dikimi

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadın Hastalıkları ve Doğum
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Dikilmesini doğru bulmuyorum, sevdiğim evleneceğim biri doğruyu söylesin başımla beraber. Herkes bir şeyler yaşayabilir ben yaşıyorsam o da yaşayabilir.

ne yani kızlık zarını diktirince rektefemi oldum sanıyor bu kızcağazlar ben anlamadım bu tedaviyi uygulayanlara burdan sesleniyorum masaya yatmışken beyinde de bi kaç işlev yaptırın olmaz öyle

Sosyolojik olarak İç Anadolu ve Doğu bölgelerinde, genç kadınların şiddete ve hayatlarınız sonlanmasına varan sonuçları ile ciddi bir konudur.
Birçok yerde doktorun kızlık zarı dikimi yapması tartışılırken, her yıl birçok kadın hayatları ve mutlulukları için bu işlemi yaptırmaktadır.
Dünya'nın Mısır'da ortaya çıkan suni kızlık zarı olayı ile öğrendiği yapay kızlık zarı, kadınlar tarafından merakla denense de, istenildiği gib bir özelliği olmadığı ve problemler çıkartması nedeni ile kullanımı pek mümkün değildir.
Zaten Mısır'da yapay kızlık zarı kullanan kadın partnerine yakalanıyor ve konu dünya gündemine bu şekilde yansıyor.

Toplum baskısının dışa vurma hali herkesin kendi özgürlüğü isteyen yaptırabilir neler duyuyorum okuyorum bazende onun yerine kendimi kyup hakverebiliyorum bazı arkadaşlara.

Cunku Erkek egemen tanrilara namus sunaklarinda bakire kani lazim.
Ama bir yerlerinizi kanatmanin derdine dusen bir insan yarin ruhunuzu kanatir.
Kimse icin kendinize bunu yapmayin bunu size yapmalarina asla izin vermeyin.

Namus 2 bacak arasında değildir. Sahtekarlıktır...

Keşke bir kaç arkadaşın dediği gibi düşünebilse herkes. Dediğin çok dogru namus iki bacak arasında değil keşke bu şekilde yaşanabilse algı buna dönebilse

Geri