Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
asla degıldır. bayan kısmı teklıf etmezz. teklıf alır. element uydurmayınız. kural böyle. siz teklif edeceksiniz biz düşünüp değerlendirecegiz.
havam batsın oh be
Bazıları teklif etmek ne kelime! Alıp dağa kaçıracak resmen.
Benim pek ılımlı bakamadığım bir şey. Yapmayın kızlar, erkekler hiç iyi gözle bakmıyor. :rolleyes:
Ulan sanki bütün ilişkiler bir teklifle başlıyormuş gibi şu tür konular tartışılıp duruyor ya, gülmemek elde değil Ben en son birine çıkma teklif ettiğimde liseye yeni başlamıştım. Bazı şeyler spontane gelişir, planlı programlı, teklifli istekli olmaz. Sizi sevgili yapacak samimiyet kendiliğinden oluşur, bazen kız bir adım atar, bazen erkek yürür.
Bu durumu konuyla ilişkilendirecek olursak, kızlar ilişkiyi istediğini belli etme konusunda erkeklerden daha çekimserdir, erkek daha girişkendir, ama bu demek değil ki kızlar hep geri planda dursun, karşı taraftan bir şeyler beklesin.
Bazen söyleyeceği 1-2 cümle, bazen seninle geçireceği 1-2 saat, bazen sana attığı 3-5 mesaj aslında bir çıkma teklifidir.