Kızların çıkma teklif etmesi sizce doğal mı ?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Kızların çıkma teklif etmesi sizce doğal mı ?

• Evet

Kullanılan: 30 56.6%
  • Hayır

Kullanılan: 23 43.4%

• Kullanılan toplam oy
    53
Son zamanlar da çok doğal olarak karşılanıyor çağdaş insanlar da.
Direkt erkekten evlenme teklifi almak en güzeli. :p :kiki:

asla degıldır. bayan kısmı teklıf etmezz. teklıf alır. element uydurmayınız. kural böyle. siz teklif edeceksiniz biz düşünüp değerlendirecegiz.
havam batsın :D oh be

Bazıları teklif etmek ne kelime! Alıp dağa kaçıracak resmen. :D
Benim pek ılımlı bakamadığım bir şey. Yapmayın kızlar, erkekler hiç iyi gözle bakmıyor. :rolleyes:

Ulan sanki bütün ilişkiler bir teklifle başlıyormuş gibi şu tür konular tartışılıp duruyor ya, gülmemek elde değil:D Ben en son birine çıkma teklif ettiğimde liseye yeni başlamıştım. Bazı şeyler spontane gelişir, planlı programlı, teklifli istekli olmaz. Sizi sevgili yapacak samimiyet kendiliğinden oluşur, bazen kız bir adım atar, bazen erkek yürür.

Bu durumu konuyla ilişkilendirecek olursak, kızlar ilişkiyi istediğini belli etme konusunda erkeklerden daha çekimserdir, erkek daha girişkendir, ama bu demek değil ki kızlar hep geri planda dursun, karşı taraftan bir şeyler beklesin.

Bazen söyleyeceği 1-2 cümle, bazen seninle geçireceği 1-2 saat, bazen sana attığı 3-5 mesaj aslında bir çıkma teklifidir.

bi o kaldiydi onuda yapalim tam olsun.

Kız kalkıp da benimle çık demez zaten sadece daha davetkar davranır ya da cesaret diyelim buna..

Ben bu duruma Allah derim ;) :)

Hemen yollu muamelesi görür.

hava soğuk kış geldi
çıkamam ben bi yere
annem kızar
:T:
(konuyu yine yanlıs anladım heralde)

BENCE evlenme teklifinide onlar etmeliiii :/

Doğal tabii, onlar da insan. Onların da canı var.

Geri