Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim ozguvenim yok, karsimdaki ne derse onu yaparim. teklif edemem pisirik idiotum ben. o etsin. zaten bu gidisle en erken 40 yasinda gelir teklif. nefesini dinlettiririm doktora, yasiyosa kabul ederim.
Bunu yapanları geçtim, henüz ne toplum, ne de erkekler buna hazır mı-yı sorgulamak lazım.
Hazır gibi görünüp de hazır olmayanlardan onlar. Önce hoş, sonra boş gelir. Bir 50 yıl sonra belki.
Çıkma diyince saçma geliyor da ilk sevdiğini söyleyen tarafın kız olması bence anormal bir durum değil. Baktı ki karşıdan atak yok, ilgi var mı yok mu emin olamıyor e böyle de içi içini yiyor söylesin kurtulsun. Olursa olur olmazsa yoluna bakar en azindan. Muallakta kalmak en kötüsü.