Kızların birbirine aşkım demesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Az önce bir sohbetim de geçti telde aşkım hadi görüşürüz diyor Funda cım herkese aşkım denmez ama lütfen hele ki kızlara ben sevmiyorum ya :)

Benim kullandığım bir hitap şekli değil ama itici bulmuyorum. En azından kadınların birbirine bu şekilde hitapları erkeklerin birbirine olan yakın tavırlarından daha kabul görür geliyor bana.

Benim kullandığım bir hitap şekli değil ama itici bulmuyorum. En azından kadınların birbirine bu şekilde hitapları erkeklerin birbirine olan yakın tavırlarından daha kabul görür geliyor bana.
Ahahahha mesela erkeklerin öpücük atması da tuhaf geliyormu sana :d

Bana sevdicegimin bile askim demesi hosuma gitmiyor.. benden de bekliyor ama soylemedim daha hic sevmiyorum cunku askim ne

Ahahah bu durum bir benim dikkatimi çekiyor sanıyordum. Hem de çok tuhaf geliyor Serçe.. : ))
Kendimi yanlız hissetirmediğin için Teşk ederim artık hep şüphe ile bakıyorum sevgili Yelda anladın ne demek istediğimi..... Ahahaha

erkeklerin birbirine aşkım demesi daha gerçekçi. bir kadın bir kadına aşkım diyorsa emin ol onu boğmak istiyordur.

Forumdaki aşkolarim,
Pub sade stock alavarez zel yarmam enci
Nasil sevcemizi biz belirleriz kardeşşşş
(Masaya yumruk vurulmustur)

Bu asko lafini da, dilime stock doladi.
Ben yok muyum aşko :) parentez içinde erko aşko run beklerdim haha.

Bir erkeğe aşkım dediğinizi bir düşünün. Yanında da eşi veya sevgilisi olsun. Hadi göreyim sizi.

biz yeğenlerle birbirimize diyoz. aşkiiiim. evet i ile. birde her konuşma sonunda öptüm bay kydum say diyorlar bana…. bunu bir gün ben de yanlışlıkla birine dicem diye çok korkuyorum

Geri