Kızların birbirine aşkım demesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Kullanmıyorum. Bana başka kızların böyle hitaplar kullanması hoşuma gitmese de bir kelime yüzünden bozmak istemem ama yüzümdeki ifadeye hakim olacağım anlamına gelmez.

hayvanlara da diyorlar
desinler bişey olmaz

Hiçbir kıza dememişimdir herhalde. Canımı bile zor diyen insanım, belki de diyebiliyorumdur, denemek lazım...

bana da "arım balım peteğim, gülüm dalım çiçeğim, bilsem ki içeceğin- yine seni seveceğim" diye mırıldanarak yazık ediyorsun böyle kendine diyorlar, acaba ben kız mıyım?

• Hımm
Tepkiler: ne
Halbuki çoğunluğu birbiriyle o kadar da samimi olmuyor,bunlar çok tuhaf varlıklar.

Erkeklerin bir birine oğlum demesi gibi bir şey işte

hayatım, canım, canikom, bi tanem, bebeğim. son bir kaç yıldır, bu hitap şekillerini çok kullanıyorum. başlangıçta, madem kadınlar bu kadar kolay kullanıyor ve yadırganmıyor, ben kullanırsam ne olur diye merak ettim.

bu süreçte, beni az çok bilenler bana uydu, birbirimize, canımlı, cicimli hitap edip,
rahatsızlık duymadık. beni tanımayan, bilmeyenler içerisinde beni eşcinsel zannedenler oldu. bazıları yürüdü demeyeceğim, ilişki kurmaya çalıştı...

Ohaaaaa 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Bunlar böyle canım aşkım bebeğim diye takılırlar ama birbirlerinin ardından daha kötülerini söylerler. Samimiyetsizlik paçanızdan akıyor hanımlar.

Geri