Kızlar az bi bakar misiniz ?

Konu sahibi son olarak 2995 gün önce görüldü
Ilk once psikolojik yorum yapmak istiyorum :D Nezaman bir seyle fazla ugrasirsan, dusunursen, aklina takarsan, istediginin ya aksisi olur yada en guzeli olur. Genel olarak aksisi olur. Fazla ugrasmayacaksin.

Hem saclarinin kuru oldugunu yazmissin. Evde oldugun zaman surekli saclarini nemli tutmaya calis. Yani hep islak tut, kurudumu, yeniden islat. Ve sakin saclarini cok tarama, bu daha fazla kuru olmasini saglar. Saclarini taramak istiyorsan, nemli iken tara. Cok cok cok su ic. Hem okudumki, spor yapmanin saclara olumlu etkisi oldugunu. Daha cabuk uzatiyormus.

Saclarini bence kestirme, cunku uzasa yine ayni olacak. Simdi bir sey diyecegim, ama gercekten cok onemli. Kadinlar hic sabirli degildir bu tur konularda. Saglikli besleneceksin (ozellikle; vitamin B, demir) Sadece sac icin degil, cilt icinde yararli, her seyin icin yararli olacak, ama uzun surebilir etkisini gorebilmek icin.

Benden bukadar :D Oyle yag veya baska bir seyi sacina surme islerinden anlamam.

Merhaba : p
Gecen yaz sonu şu konuyu açtıktan sonra herkesin yazdığını tek tek okudum biraz araştırdim en iyi saçına ne iyi gelir diye saç yapımin analizini bile yaptırdım (ince telli,mat vs) ve hiç bir şey kullanmamaya karar verdim (bir ara keraste ürünleri dikkatimi cekmedi değil yalan yok)
Kendi haline bıraktım demeyi çok isterdim ama öyle olmuyor o işler maalesef :(
Maşa yaptım zaten dalgalı saçlarım var.
Arada fön çektirdim ne kadar uzadigini göreyim diye... güzel uzadı yıllardır saçlarım sarı olduğu için ve 1 yıldır boya kullanmadıgim için uçları açıldı saçlarımin. Zamanında yaptığım altın Sarılar karemel vaziyette saclarimin ucunda toplandi (allahtan kendi rengi kumraldi ombre yapmış gibi duruyor) ama ince Telli saç çabuk kırıldığı için sağlıksız uzamasına dayanamadım ve gittim omuz hizasında kestirdim saçlarımı (hem boyalı saçların bir kısmından kurtuldum hem yaza kadar güzel ve doğal uzar diye düşündüm)
Saçimda beyaz çıkana kadar boyatmayi düşünmüyordum kendi rengini de seviyorum çünkü ama şeytan durttu ve 1-2 ton açığını yaptırmayı düşünüyorum. (Ama kiyamiyorum da:D )
Uçlarında ki aşırı kiriklardan kurtuldum yine kısaldi ama en azından kötü durmuyor . Artık saçımı güçlendirmek için bu yöntemlerin dışında ne yapmalıyım sizce ? Kolay kırılmasin ve mumkunse kimyasal ürün olmadan. Organik saç ürünleri kullanan var mı mesela ?

Saçımı mı kestirsem, saçımı mı boyatsam kafamı mı kopartsam kafası tam benlik.
Bir daha boyamayacağım dedikten kısa bir süre sonra saç boyatan bir daha kestirmeyeceğim dedikten sonra saç kestiren kadınlara bayılıyorum kendimi görüyorum.
Saçın ince telli olduğu için çok fazla maşa fön gibi işlemler yaptırmamalısın bence(diyen de yaptırıyor ciddiye alma)
Saç bakım ürünü pek kullanmıyorum saçlarım suanda omzumdan dahada kısa ve cesaret eden kuaför bulduğum an gri yaptıracağım o yüzden kelin ilacı olsa kendi başına sürer diyerek boşver gitsin diyorum-.-

Başlığa bakınca konuyu Karma açmalıydı dedim.

Saclarindan yana derdi olan bana yazsın.
Rapunzel gibi bakimli ve uzun saclara sahip olmak artik o kadar da zor degil kizlar.

Saçlarım uzamıyor Anna hanım,ne yapmalıyım?

Sorunuzda ciddiyseniz anlatayim lena hanim cunku ben cok inanilmaz ciddiyim ve kürüme guveniyorum.

Karşılık bekleyerek sırrımı paylaşıyorum ama ne diyosunuz? :nopsrn:

sacimi degil ama konuyu uzatmak istiyorum kuru merak ettim
ben de bir sirrimi verip red edemeceginiz bir teklif sunabilirim

skjh

Yilan yagi surun ama duzenli olarak hafta da 1, 2 defa saclariniza uygulayin.
Etkisini gormediginiz taktirde urunumuz 5 iş gunu icersin de iade edebilirsiniz.
Hizli ulasim icin, surat kargo
Watsap siparis, 0533 888 88 88

Sorunuzda ciddiyseniz anlatayim lena hanim cunku ben cok inanilmaz ciddiyim ve kürüme guveniyorum.

Karşılık bekleyerek sırrımı paylaşıyorum ama ne diyosunuz? :nopsrn:

skjd.
Ben bunu şimdi görüyorum.
Karşılığı neymiş:nopsrn: aslında tahmin edebiliyorum skdj.

skjd.
Ben bunu şimdi görüyorum.
Karşılığı neymiş:nopsrn: aslında tahmin edebiliyorum skdj.

Once karsiligi sonra sebebini soyleyecektim.
Ben gittim kürü yazdim hazdim hemen işin büyüsünü bozdum.

Ama yide de soyleyim tam tahmin ettigin sey.skj

kızlar demiş
baya bi sap bakmış
bensiz olmaz zaten

Geri