Kızlar az bi bakar misiniz ?

Konu sahibi son olarak 2993 gün önce görüldü
Saçlarim o deniz ve güneşten sonra su aralar istanbul'un iğrenç suyu ile daha da kötü hale geldi.
Kimyasal şeyler kullanmamaya gayret ediyorum ki buna şampuan dahil uzun uzun süredir saçlarima özel bir bakım yapmadım hele şu ünlü markaların bilmem nesini hiç kullanmadım yavaş ama güzel bi şekilde uzuyor geçen Mart ayından itibaren boyamayı da bıraktım kendi doğal rengine döndüm.

Şimdi ben şu yıpranmış saçlarımı kısa kestirmeyi (kulak hizasında ) bile düşünüyorum sizin kullandığınız organik ürünler var mı? Kullanıp iyi yönde sonuç alanlar umarım bana yardımcı olur kuaföre gidip bakim yaptırmak istemiyorum :/

Teşekkürler şimdiden .

o saçları hayal edemedim şimdi sana tek tavsiyem eniştenin yanına öyle gitme adamıncağızın parnakları saçına dolanmasın :liv:

yves rocherın yıpranmış saçlar için bir maskesi jojoba bişi bişi yağlı galiba var arkadaşım kullandı oda aynı senin gibi güneşten deniz suyundan muzdaripti maskeden çok memnun kaldı belki bir deneyebilirsin :*

Arap sabunu maria en dogalı bu :D

o saçları hayal edemedim şimdi sana tek tavsiyem eniştenin yanına öyle gitme adamıncağızın parnakları saçına dolanmasın :liv:

Hfjgj Sağol ya benim saçlarım zaten dalgalı :hello:

yves rocherın yıpranmış saçlar için bir maskesi jojoba bişi bişi yağlı galiba var arkadaşım kullandı oda aynı senin gibi güneşten deniz suyundan muzdaripti maskeden çok memnun kaldı belki bir deneyebilirsin :*

Paraben içemiyor umarım sana güveniyorum akşam bir bakacağım oraya teşekkür ederim canım :*

ben sana taaaa 1 sene once ne dedim ??? hatirla hatirlaa .)

Ama bana yakışmaz ya yakışsa hiç düşünmem:D

Arap sabunu maria en dogalı bu :D

Annem onu halilarina bir şey dokuldugunde kullanıyordu en son:bekle

Dove sabun harika Maria bir dene istersen. :hi:

Bebe şampuanı diye bilinen şampuanı alıyorsun , eczaneye gidip C vitamini ve karışık vitaminler olan iğne ( vitaminlerin isimlerini unuttum özelden yazarsan eve gidince yazarım ) ilaçlarını alıyorsun hocam . ( su hastalanınca iğneyle çekip kıça vurulan ilaçlardan bahsediyorum )
Aldığın şampuanın içine 2 şer adet kafalarını kırıp dökuyorsun Şampuanı iyice sallıyorsun . Şampuanın rengi değişiyor birazda katılaşıyor. 1 hafta düzenli kullan . git saç reklamlarında oyna :)

Başlığa kızlar yazdım ama erkek kişilerin de yorum yapması sevindirici kendimi kınıyorum er kisilere yaptığım haksizliktan dolayi :asd:

Oturup internette ki yorumları okuyacağım bu yazdıklarınızla ilgili. Bu arada İşsiz değilim işimi bitirdim xd

Maria Puder saclarınızı kestırıp bir an önce uzaması ıcınmı bakım yapacaksınız ?

Eğer anladiğim sekılde ıse

Aktarlarda bu tür ürünlerı bulmanız mumkundur. Orneğin Lokman hekım ve buna benzer aktarlar uzerınde ulasabilirsiniz.

sıze tavısye edebileceğim urun ise Yağ karışımlı kür ve palmıye yaği`dir

Kolay gelsın

Kelin ilacı olsa basina surermis=) Benimde dökülüyor bu aralar, ben de yardım istiyorum .

sac derınıze masaj yapabilirsnız zeytinyaği veya hındıstancevizi ile ayrıca Aktarlardan kokulu sardunya yaprakları adlı urunu alabılırsın . sac kırıklarına ve dokulmelerıne ıyı gelır ama bence sahsı gorusum Kına`dir

Kelin ilacı olsa basina surermis=) Benimde dökülüyor bu aralar, ben de yardım istiyorum .

sac derınıze masaj yapabilirsnız zeytinyaği veya hındıstancevizi ile ayrıca Aktarlardan kokulu sardunya yaprakları adlı urunu alabılırsın . sac kırıklarına ve dokulmelerıne ıyı gelır ama bence sahsı gorusum Kına`dir

Deneyeceğim, teşekkür ederim tavsiyeler için.

hemen benim kulandığım karışımı anlatayım sana hızlı uzamayada destek oluyor ben çok memnunum ayda bir yada iki ayda bir kırıklarını mutlaka aldır ama abartıp tüm sacları kestirme sakın haftada bir yada 2 kez uygulaman yeterli olacaktır gelelim karışıma

hint yağı
jojoba yağı
tatlı badem yağı
lavanta yağı
susam yağı
papatya yağı
organik zeytin yağı
çöğrek otu yağı
biberiye yağı
kekik yağı
fındık yağı
ısırgan otu yağı
bunları bi sisede karıştır sac diplerine ve sac uclarına masaj yaparak uygula 1 2 saat beklemen yeterli ama ben genelde gece yatmadan yapıp sabah yıkıyorum bitkisel sampuan kulanıyorum bayağı toparlandı saçlarım :)

Aa! Bu aralar en çok üzerine düştüğüm konuya değinmişsin Maria Puder ^^

En önemli şey Çam Terebentin yağı , şampuanın içine , saç diplerine uyguluyorsun. Çok güzel sonuçlar vereceğine eminim.
Bir de ben tatlı badem yağı, jojoba yağı, zeytin yağı ve çam terebentin yağını eşit miktarlarda karıştırıyorum. Saç diplerine masaj ile uyguladıktan sonra bekletebildiğin kadar beklet :)

hemen benim kulandığım karışımı anlatayım sana hızlı uzamayada destek oluyor ben çok memnunum ayda bir yada iki ayda bir kırıklarını mutlaka aldır ama abartıp tüm sacları kestirme sakın haftada bir yada 2 kez uygulaman yeterli olacaktır gelelim karışıma

hint yağı
jojoba yağı
tatlı badem yağı
lavanta yağı
susam yağı
papatya yağı
organik zeytin yağı
çöğrek otu yağı
biberiye yağı
kekik yağı
fındık yağı
ısırgan otu yağı
bunları bi sisede karıştır sac diplerine ve sac uclarına masaj yaparak uygula 1 2 saat beklemen yeterli ama ben genelde gece yatmadan yapıp sabah yıkıyorum bitkisel sampuan kulanıyorum bayağı toparlandı saçlarım :)

Ya peki bunları yapınca saçların her zamankinden daha çabuk yaglanmiyor mu? Mesela benim saçlarım 3 günde yaglaniyor 2 günde bir yıkıyorum ama zeytinyağlı dalan dolive diye bir sampuan var ya onu almıştım tatilde saçlarimin her gün yaglandigini fark ettim :/

Bu karışımı yaparsam kafam parlar diye korkuyorum :liv:

Gerci saçim çok kuru nem'e ihtiyacı var:(

Amber sen de sunset ile benzer şeyi dediğine göre vardır bir hikmeti diyerek aktara doğru yol alacağım yarın. Şimdi kuaforumun bana tatilden önce verdiği schwarzkopf bakım maskesini yaptın içim yana yana :liv:

Saçlarimi artık beyaz çıkana kadar boyamak istemiyorum kızlar doğal dursun istiyorum bi de umarım ise yarar.

Çok sağolun :*

Ya peki bunları yapınca saçların her zamankinden daha çabuk yaglanmiyor mu? Mesela benim saçlarım 3 günde yaglaniyor 2 günde bir yıkıyorum ama zeytinyağlı dalan dolive diye bir sampuan var ya onu almıştım tatilde saçlarimin her gün yaglandigini fark ettim :/

Bu karışımı yaparsam kafam parlar diye korkuyorum :liv:

Gerci saçim çok kuru nem'e ihtiyacı var:(

benim saçlarım da öyle ama onun içinde çözüm vaar bende ilk başta kötü koksa da sirke yağı dengeliyor sirkeli ılık suyla durulaya bilirsin saclarını suya bir kaç damla sirke dök ilk başta kokusu kötü ama ucuyor kalmıyor sacta :)

Amber sen de sunset ile benzer şeyi dediğine göre vardır bir hikmeti diyerek aktara doğru yol alacağım yarın. Şimdi kuaforumun bana tatilden önce verdiği schwarzkopf bakım maskesini yaptın içim yana yana :liv:

Saçlarimi artık beyaz çıkana kadar boyamak istemiyorum kızlar doğal dursun istiyorum bi de umarım ise yarar.

Çok sağolun :*
Umarım işine yarar
Bir dipnot ekleyeyim bunu yapmak zor [emoji14]
Şampuan kullanmazsan çok daha iyi olur , ben Denizliden 20 adet saf zeytinyağlı sabun aldım , onu kullanıyorum. Çok daha sağlıklı :)
Ama işte pek hoş kokusu olmuyor , onu da saç kremiyle saç uçlarına uygulayarak giderebilirsin :)

Umarım işine yarar
Bir dipnot ekleyeyim bunu yapmak zor [emoji14]
Şampuan kullanmazsan çok daha iyi olur , ben Denizliden 20 adet saf zeytinyağlı sabun aldım , onu kullanıyorum. Çok daha sağlıklı :)
Ama işte pek hoş kokusu olmuyor , onu da saç kremiyle saç uçlarına uygulayarak giderebilirsin :)

Ya o zeytinyağlı sabunu ben de Cunda dan aldım duruyor öyle organik pazardan denemedim bu vesile ile bi bakayım ona da :asd:

Eger ise yararsa yerinden devamli gider alırım :D

Geri