Kızını sevgilisiyle el ele gören baba çıldırdı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Peki bu baba nasıl evlenmiş perde kalkmış bir anda çocuk mu olmuş ?
Sinirlenmeden de doğruyu yanlışı anlatabilir değil mi ? Sahip çıkmak şiddet ve öfke ile olmaz sevgi ve şefkatle olur bu yaştan sonra bunu ben mi öğreteceğim sana ?

Liseye giderken bir kız arkadaşım onun sevgilisi ve benim erkek arkadaşım cafede buluşmak için anlaştık ve eğlendik bişeyler içtik daha sonra arkadaşımın mahallesine girerken iki abisi kız arkadaşımı sevgilisi ile el ele gördü ne öfke patlaması ne başka bişey sadece "Ebru eve gelir msin" dediler ve önden yürüyüp gittiler. Şimdi bu abiler kötü bişey mi yaptı? Hayır orda rencide etmek yerine evde bunu konuşup çözmeye çalıştılar çünkü bende arkadaşımla evlerine gittim ve şahit oldum. Hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa.
Belki öncesinde sinirlenmeden doğruyu yanlışı anlatmayı denemiştir bilmiyorum. Belki çocuk uyuşturucu falan kullanıyor baba'nın da durumdan haberi var. Yani her şey olabilir. Hatırladığım kadarıyla adamın öfkesi de daha çok olayı kameraya alanlaraydı.

Belki öncesinde sinirlenmeden doğruyu yanlışı anlatmayı denemiştir bilmiyorum. Belki çocuk uyuşturucu falan kullanıyor baba'nın da durumdan haberi var. Yani her şey olabilir. Hatırladığım kadarıyla adamın öfkesi de daha çok olayı kameraya alanlaraydı.
Neyse ne sen öyle bir baba olmamalısın. İllaki haklılık payı vardır fakat abartmadan mümkünse.

Geri