Kızını sevgilisiyle el ele gören baba çıldırdı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Böyle insanlardan nefret ediyorum ya. Ne olmuş el eleyse, kızın seni rezil etmedi sen onu rezil ettin.
Görüntülere bak. Kızın bütün gururu, özgüveni sıfırlandı şu an. Böyle babaları gördükçe kendi babama şükrediyorum.

Toplum içinde çocuğunu küçük düşürmek yerine medeni bir şekilde arkadaşı ile tanışır ve sonrasında evde de kızını alır karşına konuşursun. Erkek arkadaşını beğenmediysen güzelce nedenlerini izah edersin yoksa gizli saklı buluşmalar yapsa çok daha mı iyi olacak?

Bu kız ikinci aşamada evden kaçar bu kadar baskı fazla o zaman ne yapacaksın babası..

Bir kız daha gelecekte mervelerde ders çalışmaya mahkum bırakıldı..

Herkes baba ya tepki gosteriyor,lakin yasadigimiz toplumun sebep oldugu kadin cinayetlerini dusununce babanin,tepkisi biraz abarti gibi olsa da anlasilabilir bence.

Son 10 yilda sevgilisi tarafindan darp edilen,taciz edilen,oldurulen,intihara suruklenen kadin cinayetlerine bakmanizi tavsiye ederim.

Bana Türkiye şartlarında gayet medeni bir baba gibi göründü. Sinirlenmesi normal. Sakince "Kızım senin bedenin senin kararın istediğini yap" mı demesi gerekiyordu?

Vurun babalari,olsun bitsin.
Babam beni dövdü ühüüü.

Ayıp ediyorsunuz. Vatandaş bunları çekmeyin diyor, siz bir de başlık açıyorsunuz...

Bana Türkiye şartlarında gayet medeni bir baba gibi göründü. Sinirlenmesi normal. Sakince "Kızım senin bedenin senin kararın istediğini yap" mı demesi gerekiyordu?

Peki bu baba nasıl evlenmiş perde kalkmış bir anda çocuk mu olmuş ?
Sinirlenmeden de doğruyu yanlışı anlatabilir değil mi ? Sahip çıkmak şiddet ve öfke ile olmaz sevgi ve şefkatle olur bu yaştan sonra bunu ben mi öğreteceğim sana ?

Liseye giderken bir kız arkadaşım onun sevgilisi ve benim erkek arkadaşım cafede buluşmak için anlaştık ve eğlendik bişeyler içtik daha sonra arkadaşımın mahallesine girerken iki abisi kız arkadaşımı sevgilisi ile el ele gördü ne öfke patlaması ne başka bişey sadece "Ebru eve gelir msin" dediler ve önden yürüyüp gittiler. Şimdi bu abiler kötü bişey mi yaptı? Hayır orda rencide etmek yerine evde bunu konuşup çözmeye çalıştılar çünkü bende arkadaşımla evlerine gittim ve şahit oldum. Hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa.

Geri