Kızın evleneceği erkeğe malını, mülkünü, maaşını, sorması

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Kimse sizinle tavuk doner yemek zorunda degil soracak tabi.. .p

sorması çok normal evlilik bu çocuk oyuncağı değil

Bundan sonra ben de evlenmek istediğim kıza tarla, bağ, bahçe, tapu, kayınbabanın üzerine arazi var mı yok mu bunları soracağım.

Herşey karşılıklı.

Iki gonul bir olunca samanlik seyran olmuyor
Mali mulku bilmem de bos beles insanlarla kopruleri yakacak aptalliklara girmeyin.

Soruyorum jklfgdd ee nasilsın malın mülkün nasıl?

Kanımca ;

Evlilik li**do artması ile değil yürek ile yapılacak iştir.

Eğer yüreğiyle yapacağı bir evliliği varsa bayanın ; ve sadece bilmek için ( karşılaştırmak , aşağılamak vs. için değil ) bu soruları sorması gayet normaldir.

Bu yüzden bir erkeğin malı , mülkü , maaşı , işini evleneceği insan bilmelidir. Aynı şekilde bayanın da bazı durumlarını erkekler bilmelidir.(Bu konunun derinliği kişiden kişiye değişir)

Çürük bir meyve zamanla hiç yenmez hale gelir. Ama sadece küçük bir tarafında tahrip olmuş ise meyve yenebilir , tad bile alır insan.Misaliyle yola çıkarsak ; Erkek tarafın saklamış olduğu bir yüklü borç , haciz vb. durumlar zamanla evliliği zora sokabilir.Önceden oluşmuş çürük bütün evliliği sarıp sonu boşanma olan duruma getirebilir.Ama evlilikten önce 2 tarafında hayatı ele alınırsa ; 2 tarafta olaya el atacak , çıkabilecekleri bir durumsa bu çürüğü yok edebilirler.

Rabbim evlenenlerin ve evlenecek olanların yar ve yardımcısı olsun :)

yazlığım, evim, dolgun maaşım var.. ayrıca yağışıklı ve eğlenceliyim.. taliplerimi bekliyorum.. bi çay içmek isteyen kızlar pm lütfen..

bir kadına işini, yaşını, yaşantısını ve beklentisini sormak kadar normal bir durum. kimse kurşununu boşa harcamak istemez.

Artık öyle bir dünyada yaşıyoruz ki parasız mal mülk suz birhicsin tabi herkes kendi statusunde bir eş arar yani normal

Parasiz insan gereksiz insandır diye boşuna dememiş Ler

yaşamak için nefes almak kadar geçim de önemli
birçok evlilik maddiyattan bitiyor

Geri