Kızın evleneceği erkeğe malını, mülkünü, maaşını, sorması

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Tişört alırken bile dikişine bakıyorsun. Adam alırken elbet s**işine bakacaksın.

Beleş yok(muş).

climax yapma, çelik çocuğumuz olacak ben o söylediğini kızıma nasıl izah ederim ileride. :ddd

Şu yaşıma geldim, daha hiçbir erkeğe maaşını malını mülkünü sormadım. Anlattıkları kadarını dinledim.
Şu kısmını samimiyetle söylüyorum saçma sapan bir borcu olmasın da, adamı seviyorsan sonra mal da mülk de kazanılır.
Ben sadece iyi bir mesleği olup olmamasına dikkat ediyorum. Eğitim düzeyine. Bir evi çekip çevirecek beceride olabilmesine-maddi ve manevi.
Maddi olarak güçlü bir ailem var ve kendim de iyi kazanoyorum şimdilik ama nedense şartlarımın içinde yüksek maddi beklentiler olmadı. Yağımızda kavrulalım mantığı.
Ha bu yönüm takdir edildi mi bilmiyorum, takdir edilsin diye böyle değilim zaten-gerçekten beklentilerim başka olduğu için böyleyim.
Yine de bazı eşleşmelerdeki beklentileri görünce, erkeğe şans dilemiyor değilim.

İçimi dökmüşüm çünkü bu konuda çok doluyum shss

Sohbet için konu kıtlığı yaşanıyor olamazmı ?

Insanlar artik az ile yetinemez oldu hep bi beklenti icinde hep daha fazlasi dev hayaller guzel standartlar istenmesi yani bence tek tarafli bakilmamali bunlari bi kenara atip bu erkegi seviyormuyum anlasabilcekmiyim diye dusunulmeli....

Şimdi burada kastedilen şeyin ne olduğunu tam anlayamadım. Evlilik programlarına katılan tiplerin veya görücü usulü tanıştırılan insanların birbirlerine pat diye mal mülk sorması mı? Eğer öyleyse çok eğreti durduğu doğru ama şu da var; bu tarz ilişkiler "hızlandırılmış" olduğu için, normalde tanıdıkça öğreneceğin şeyler bir çırpıda soruluyor. İki taraf da bu işin içinde olduğuna göre, ikisi de peşinen kabul etmiş demektir. O yüzden şu an bana garip gelen bu tavır, o yola girmiş olsaydım garip gelmezdi. Çünkü evleneceğin insanın huyu suyu, karakteri, aile yapısı nasıl önemliyse, maddiyat da önemli. Hayatına ortak edeceğin kişinin artısıyla eksisiyle durumunu bilmek istemen doğal. Hakeza karşı taraf için de böyle. Gerçekçi olmak lazım.

Burada irite edici olan sırtından geçinecek birini ararmışcasına, "kendi imkanlarınla beni rahat ettirebilecek misin?" alt metinli bir tavrın sergilenmesi. Öylesiyle de o yola girmiyorsun zaten.

kızlar parası olmayan adama varmayın. parasız adam iktidarsızdır. sorunludur. komplekslidir. şişman gözlüklü kel olsun ama parası olsun. parayı nereden kazandığının da önemi yok. sormayın.

Zengin parasiyla,fakir karisiyla oynar.
Ikisine de sahip olmayan,neyle oynar artık?
Beterin beteri var.

Tablo gayet basit aslında.
Zengin kocayla evlenmek diye bir şey yok.
Bu spesifik bir durumdur.kişinin niteliklerine zekasına göre gelişen bir durumdur. (Öyle olmalı.) Kadin zeki ve alımlı ise doğsl olarak zengin bir eş bulur ve buna "zengin birini buldu" denmez. Bir ülke cahil ve ilkelse böyle bir kültüre sahipse böyle der.
Matematik bilen bir millet ise "dengini buldu" der. Yani türkçesi herkes layığını bulur.
Istisnalar ise elbette olacaktır.
Duygusal bir beyin sahibiyseniz olaylara istisna durumun perspektifinden bakacaksınızdır.
Loto tutturma mantığıyla hareket edeceksinizdir.
Mantiklı bir zihne sahipseniz fotoğrafın tamamına bakarsınız. Fotoğrafın tamaminda x ve y bulmak diye bir şey olmadığını görürsünüz.
E haliyle uyumlu elemanlarin doğal olarak yan yana gelişini görürsünüz..
Kendi adima yaşam standartlarimda olması yeterli.
Bazen de tek çok sevsin yeter dersin, ama yetmez..
Evlilik uzun bir yolculuğa çıkmak gibi benim için ve ben buna hazır değilim.

Asla yapmayacağım bir şey fakat salt güzelliğe önem veren erkeklere yapılması müstehaktır.

direk sormam ama evleneceksem zaten ogrenmisimdir,ogrenmezsem sorun vardır.o yola girdigim bir insanın ne kadar karakteri önemliyse bu mevzularda önemlidir.kimse kimseyiiii kandirmasinnnnn!!!11!!
(mallı mulkluler mayaşı 10 bin üstüler dm <33)

standartlari cok dusukmus
cunku ben sadece paraya bakmiyorum
iyi egitim almis, sosyal statusu, yasam kalitesi belli
kalibresi yuksek, rafine tipler ilgi alanima giriyor
parasina degil parasini nasil harcadigina bakiyorum yani
hayir vizyonsuz bir adamin maddi durumu iyi olsa ne olur?
ki zaten boyleleri gorunen koy oluyor, kilavuza gerek kalmiyor

Bir kişinin kazancı çok olabilir. Her kazandığı kuruşu ve hatta başkalrından aldığı borcu kumara veriyor olabilir. Bu kadın tarafı da olabilir. Varsa yakınlarınızda "Fenerbahçeliler derneği", ">Kanarya severler derneği" gibi bir yer, oralara takılan insanları izleyin.

Bunu günümüzde kızlardan çok ikinci üçüncü evliliğini yapan ablalar soruyor. Kendilerini garantiye almak istiyorlar sanırım.
Ben nasılsa çalışıyorum kendi kazancım var niye sorayım babama benzesin yeter.

Hatadır.
Parasından önce nasıl yaşadığına baksın. Çok parası olup da hiç parası yokmuş gibi yaşayan adam çok. O yüzden paraya aldanmayın kızlar. O parayı nasıl değerlendiriyor ona bakın.
Parası olmayan bi adam (ben) buna rağmen yaşamdan zevk alıyorsa vizyonu paraya endeksli olmadığı halde genişse onunla evlenin. O zaman mutlu olursunuz.

Geri