Kızılcık Şerbeti

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
yeni gelinimiz görkem pembeye asrın raconunu kesmiştir
görkem felaket çekici bir kız güzel yakışmış diziye kıvılcım ve nilayla beraber pek severim diğerleri çok vasat

• Hımm
Tepkiler: ne
Görkem itici bence doğa fazla çekici ve görkemden güzel doğruları söylemek gerek

foruma girerken / forumu okurken

9da586b5c80279d716c13956347e05b4-64-w6vv.jpg

bu da forumdan çıkarken:D

Görkem itici bence doğa fazla çekici ve görkemden güzel doğruları söylemek gerek
doğa ter kokuyo bence, ter kokan kız enerjisi var onda. o renk göze sahip kızlar genelde kokuyor gibi geliyor bana hep, bi beğenemiyorum o kızı… biraz da gerçek hayatta kasıntı oluşundan olabilir… sanki arkadaşım sjsjk.

doğa ter kokuyo bence, ter kokan kız enerjisi var onda. o renk göze sahip kızlar genelde kokuyor gibi geliyor bana hep, bi beğenemiyorum o kızı… biraz da gerçek hayatta kasıntı oluşundan olabilir… sanki arkadaşım sjsjk.
Sende fatih gibi doğanın kıymetini sonradan anlayacaksın fakat iş işten geçmiş olacak :d

Trendlerden düşmeyen dizi. Bir bölümünü bırak bir dakikasını bile izlemedim.

Konuya, kızılcık şerbeti, kızılcık meyvası ve kızılcık ağacı sanıp girdim, böyle bir dizi varmış, yoksa size yaylamızdaki kızılcıktan bahsedecektim.

Peki dizi manyakları, size soruyorum, kızılcık şerbeti adlı dizie, kızılcık olgusuyla alakalı, gerçekten ne gibi bir atribü mevcund? Ciddi soruyorum. Şey mi, dizi çok acıklı bir dizi de, kan kusuyorlar kızılcık şerbeti içiyorlar, tadında bir atıf mı?

Diziyle işim olmaz, ben kitapçıyım diyen karılar layk lütfen derhal layyyk.

• Hımm
evrim alasyanın oğlu olabilirmişim
aşkım kadın
çimen
''benim yanıma imam nikahlı gelemezsinnn''

noldu görkem açıldıktan sonra fatih’e de ben doğa değilim sadece seninle değil amcanla da yatakta yuvarlandım dedi mi demedi mi? acil spoi…

Kan kustuktan sonra icildigi rivayet edilen "bagrima tas bastim" Cumlesine ait icecek.

• Hehe
Diziyi takip etmiyorum ama buna çok güldüm. fjkkfjfjjd

1712437348739.jpeg

bu nasıl usta bir oyunculuk
akrep dizisinde de harika oynamıştı
o nasıl düşünceler öyle o nasıl güçlü bir duruş aşkım kadın

• Beğen
Geri