Kızılcık Şerbeti

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ya sevmek değil de akışı çok iyi sürüklüyor Sjsjss

Kızılcık şerbeti aslında nadir olduğu için sevilir ama gerçektende çok o kadar güzel değil.:)

çok duydum ama hiç izlemedim ben bu diziyi. tv’de izlediğim tek dizi yalı çapkınıydı onu da bayağıdır izlemiyorüm…
watii aeg var mı bi gelişme??

• Kahkaha
Tepkiler: W
Yalı çapkını Tom ve jery gibi oldu başa sarıyor ferit erkek bebek yapacak diye seyran Nevra pelin arasında gidip geldi pelini eledik Nevra kenarda seyranı dondurduk bonus çıktı kim bilin bakalım?
Suna evet ablası suna feritin sarhoş olduğu bir gece odasına gidip bişeyler olacak ve tatata suna feritten hamile.com

1710756704892.png

Çimeni böyle görünce cidden kıvılcım gibi ağzına yüzüne vurasım geliyor

senaryo çığrından çıktı
kıvılcımı çok severim oyunculuğunu da akrep dizisinde de oynamıştı
burada yansıttığı karakter harika sonuna kadar destekçisiyim

• Alkış
Tepkiler: ne
Nursemaya ay gibi parlıyor çimenin yanında ahaahah

kapananlar açılıyor
açık olanlar kapanıyor
ya rab biz nereye düştük böyle

fatihin yavuklusu kız da farklı bir dünyada

A o kız çok değişik bir auraya sahip türk erkeklerini kandıracak her Türlü cilve var fatih düştü zaten

namıdeğer görkem

kız çok güleç güzel oyunculuk tebrikler

1710761279089.jpeg

• Beğen
Tepkiler: ne
Nursema ve umut çıksın artık ya okadar saçma bir konu dönüyor ki şuan rüzgar kimseyi bulamadı nursemaya aşık oldu Sjsjss

Şimdi sinema eleştirmenleri şöyle der ; İran sinemasının üzerinde rejimin baskısından kaynaklı öyle bir sansür var ki. Yönetmenler anlatmak istediklerini sembollerle anlatıp bu sansürü deliyorlar.

Bence bu dizi de öyle bir şey. Geçen arkadaşım bana özet geçti. Bildiğiniz muhafazakar görünen kişilerin kapalı kapılar ardında ne kadar yoz davrandığı, görüntüler ile yaşam biçimlerinin ne kadar zıt olduğuna dönük harika bir toplumsal eleştiri, muhalif bir başyapıt :d

Ahahah eski apo yaşayan ölüydü ya Sjsjsj

Pembe de iyi carladı düşmeseydi iyiydi ama Sjsjd

Geri