Kız Tavlama Metotlar hk.

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
AOG Lütfen kusura bakma ama verdiğin şu örnek tamamıyle Türk filmlerinde olan birşey ben pek ihtimal veremiyorum böyle şeylere.Benzer şeyler normal yaşamda oluyor mu istisna durumlar için geçerli olabilir fakat tam tersi durum da olmuyor değil.Erkek yine binbir bahane ile iletişim kurmaya çalışsın cantayı kafasına yeme ihtimali de kadının konusmak istemesiyle aynı orandadır..
Şahsım olarak sokaktan geçen herkese yol tarifi yapmadığım gibi yine her soruya bütün seceremi dökmek mantıklı gelmiyor.Malumun çağımızın hastalığı güvensizlik ve korku bunlarda bende fazlasıyla mevcuttur.
Ben bu şekilde yaklaşımlarda olumlu cvp vermem işin özü bu anlatabildim umarım.O sorduğu sorularla ve iletişim kurma cabasıyla oldugu yerde kalır dönüp ardıma bakmam bile..
İşte erkeklerin birçoğu ucuz numaralarla birilerini ayartma peşinde bende bunu fazlasıyla basit buluyorum.Sokağa çıkmak bizim için sıradan bir eylem iken erkekler için neden kız peşinde koşmak.yani bu kadar mı sığlaştı bazı şeyler bu kadar mı ihtiyaç dediğiniz şeyler durdurulamaz hale geldi..
Uzmanlar bence sadece erkeklerin hislerinin arzularının çok güçlü olduğunu kadınların da onlara boyun eğecek köleler olduğunu hesaba katmışlar yoksa bu şekilde sokaktan geçen x kişiyi avucuna alma yöntemi sanmıyorum günümüzde işe yarasın..Mantıklı değil neresinden bakarsan bak çok basit hatta trajikomik geliyor kulağa.
Evli-nişanlı erkekler için yorumumu bilahere sana özel yapacağım.
Çünkü geleceğe dair bir adım atmıslar yada atmak uzereler ama her cicekten bal alma cabaları için pek insancıl ve kibar sözlerim yok üzgünüm.burada yazamayacağım kadar ağırdır cümlelerim..
Her kadın her erkeğe hemen evet der diyebilir iradesi zayıftı oltaya gelir mantığından ne olur artık kurtulun yıl 2015 millet uzaya gitti orada yaşam buldu biz hala bu şekilde kızları elde etme planları yapabiliyoruz..

Üremek,istemek,arzulamak adı her ne ise bunlar insana has özellikler kendinde söylüyorsun hayvanlar da bile var olan duygular bunların aksini savundugumu sanmıyorum.Bazı şeyler diyorum insanoğlunda farklı olmalı hani beynimiz var hayvanlardan bizi ayıran düşünme yetimiz var buna istinaden diyorum ki gördüğümüz begendıgımız her kadını yataga atarım iç güdüsü olmamalı.bu bir kere çok küçük düşürücü hem erkek için hem kadın için.

Senin söylediklerin var olan şeyler ama olmaması gereken şeyler yani yanlış davranışlar.Uzmanlar araştırmış fakat aa uzmanlar boyle diyor demek ki doğru mantıgıyla bu seylerı uygularsanız basınız belaya girebilir.Araştırma yapılmış uygulanmış yada uygulanmamıs bunu netleştiren yine insanın beynidir.Beynin komut verirse kendini bir şekilde idare edersin.Farkındasındır erkekler her kadını cinsel obje mantıgıyla düşündüğü zaman ülkemizde cinayetler tecavuzler bitmek bilmiyor.Bunların olmaması gerekiyor.

Her kuşun eti yenmiyor bunu anlıyorsun dimi.İlk mesajımda söylemiştim sanırım sen ava gideyim derken avlanmak üzereymişsin.Ailenle konuşman iyi bir durum fakat dürüstlüğün konusunda pek emin olamıyorum.

Kendine güvenmek beklenti çıtasını zirve de tutmak kadınları yatağa evin içine bilmem nereye atmak yineliyorum sığ durumlar geliyor bana.Bir kadın isterse elde eder,erkek istediği için elde edilmez.

Anlam karışıklığı olabilir paragraf şeklinde yazmaya çalıştım.
O uzmanlara selam olsun ayrıca .p

Geri