AOG
Üye
-
-
-
-
Tehlikeli sularda yüzeceğim bakalım üstesinden gelecek miyim...
Konumuz kız tavlama metotları...
Benim durumda kadın tavlama metotları...
Tehlikeli çünkü evliyim ve yanlış anlamalara kaya bilir...
Toplumsal gelişmelere, olaylara meraklı insanım...
Bu konuyu da bu şekilde ele almak istiyorum ve öyle de algılanmasını istiyorum...
Neden bu konuya sardım... bir yerde okumuştum yaş 50 üstüne çıktığında erkekte hormonel zıplamalar oluyor. Libido artışı yaşıyor bir erkek kısacası... Tam detayiline girmeyeceğim, çünkü bilmiyorum...
Bunu bilmeyenler için bu tehlikeli olur... yani evlilikler bozulabilir... Bu libido artışı kısa süreli bir hadise, bir kaç yıl sürüyor ve sonra inişe geçiyor... yine detailine girmeyeceğim çünkü konumuz değil...
Gerekçem bu kısa anlattım...
İnternet hazır elimdeyse bu konulara bir ergen gibi daldım...
Enteresan bulduğum ve asıl konumuz bu, sizlerle tartışmak istediğim de bu siznle...
Şunu önceden belirtim... Bu konulara yabancı değilim... 3 evlilik yapmış biri olarak ve gençliğimde baya kız arkadaşı edinmiş biri olarak... ilgimi çeken husus...
Kız tavlama metotları bu kadar gelişmesi ve bilimsel bir hal alması...
Prensip olarak çok şey değişmemiş ama gördüğüm kadar uzmanlar Kız tavlamaları, kızları kendilerine Aşık etmeleri bilimsel bir temele oturtmuşlar...
Tamam bizde tavlıyorduk... ama bunu bilinçsiz yapıyorduk... Bazen tutuyor, çoğu zaman tutmuyordu...
Şimdi gördüklerim ama farklı... yani prensip aynı ama bilinçli bir sistem var...
Kadınlar bu sistemin içine bilinçsiz çekiliyor... sözlerle, davranışlarla kadın aşık oluyor...
Yani kadını iradesi bay pas ediliyor... ACABA !!???
Sıkıntı burada, anlamadığım da bu ?
Kadınlar özgür iradeyle erkeğin evine gidebiliyor yada randevulaşabiliyor, telefon numarasını verebiliyor...
Şimdi böyle teknikler ortalarda dolaşırken hangi kadın güvende olabilir ki ?
Yanlış anlaşılmasın... denedim...
Dün Karfura gittim... AVM de dolaştım... parmaklarında yüzk olmadığı ve yaşıma uygun olmasına dikkat ettim...
Cesarettimi topladım ve gözüme kestirdiğim 3 kadını durdurdum ve onlarla bir kaç dakika konuşmayı başardım... Youtube daki önerileri uyguladım. Her 3ünde telefon numaralarını başardım... Hiçbiri de olumsuz davranmadı... Zorlasam daha ileri gidebilirdik.
Açıkcası korktum... daha fazla kadını durdurmak istemedim, daha ileri gitmedim... Aldığım numaraları da sildim... Umarım onlarda aramaz beni...
Enteresan... Hiç bir kadın güvende artık değil...
!!!!
Kızlarımız değil... bir sistemin kurbanları olacaklar... ACABA ?????
Kadın gözünde bu nasıl görünüyor bilmiyorum...
Sonunda bir objekt duruma düşürülüyor... bir cisim... bir özeliği kalmıyor...
Kadınlar konuşma tarzımla hoşlandığını his ettim...
bu acaba iyi bir şey mi ?
Konuşmak istediğim bu... düşünceniz nedir...
Konumuz kız tavlama metotları...
Benim durumda kadın tavlama metotları...
Tehlikeli çünkü evliyim ve yanlış anlamalara kaya bilir...
Toplumsal gelişmelere, olaylara meraklı insanım...
Bu konuyu da bu şekilde ele almak istiyorum ve öyle de algılanmasını istiyorum...
Neden bu konuya sardım... bir yerde okumuştum yaş 50 üstüne çıktığında erkekte hormonel zıplamalar oluyor. Libido artışı yaşıyor bir erkek kısacası... Tam detayiline girmeyeceğim, çünkü bilmiyorum...
Bunu bilmeyenler için bu tehlikeli olur... yani evlilikler bozulabilir... Bu libido artışı kısa süreli bir hadise, bir kaç yıl sürüyor ve sonra inişe geçiyor... yine detailine girmeyeceğim çünkü konumuz değil...
Gerekçem bu kısa anlattım...
İnternet hazır elimdeyse bu konulara bir ergen gibi daldım...
Enteresan bulduğum ve asıl konumuz bu, sizlerle tartışmak istediğim de bu siznle...
Şunu önceden belirtim... Bu konulara yabancı değilim... 3 evlilik yapmış biri olarak ve gençliğimde baya kız arkadaşı edinmiş biri olarak... ilgimi çeken husus...
Kız tavlama metotları bu kadar gelişmesi ve bilimsel bir hal alması...
Prensip olarak çok şey değişmemiş ama gördüğüm kadar uzmanlar Kız tavlamaları, kızları kendilerine Aşık etmeleri bilimsel bir temele oturtmuşlar...
Tamam bizde tavlıyorduk... ama bunu bilinçsiz yapıyorduk... Bazen tutuyor, çoğu zaman tutmuyordu...
Şimdi gördüklerim ama farklı... yani prensip aynı ama bilinçli bir sistem var...
Kadınlar bu sistemin içine bilinçsiz çekiliyor... sözlerle, davranışlarla kadın aşık oluyor...
Yani kadını iradesi bay pas ediliyor... ACABA !!???
Sıkıntı burada, anlamadığım da bu ?
Kadınlar özgür iradeyle erkeğin evine gidebiliyor yada randevulaşabiliyor, telefon numarasını verebiliyor...
Şimdi böyle teknikler ortalarda dolaşırken hangi kadın güvende olabilir ki ?
Yanlış anlaşılmasın... denedim...
Dün Karfura gittim... AVM de dolaştım... parmaklarında yüzk olmadığı ve yaşıma uygun olmasına dikkat ettim...
Cesarettimi topladım ve gözüme kestirdiğim 3 kadını durdurdum ve onlarla bir kaç dakika konuşmayı başardım... Youtube daki önerileri uyguladım. Her 3ünde telefon numaralarını başardım... Hiçbiri de olumsuz davranmadı... Zorlasam daha ileri gidebilirdik.
Açıkcası korktum... daha fazla kadını durdurmak istemedim, daha ileri gitmedim... Aldığım numaraları da sildim... Umarım onlarda aramaz beni...
Enteresan... Hiç bir kadın güvende artık değil...
Kızlarımız değil... bir sistemin kurbanları olacaklar... ACABA ?????
Kadın gözünde bu nasıl görünüyor bilmiyorum...
Sonunda bir objekt duruma düşürülüyor... bir cisim... bir özeliği kalmıyor...
Kadınlar konuşma tarzımla hoşlandığını his ettim...
bu acaba iyi bir şey mi ?
Konuşmak istediğim bu... düşünceniz nedir...