Kız Tavlama Metotlar hk.

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Tehlikeli sularda yüzeceğim bakalım üstesinden gelecek miyim...

Konumuz kız tavlama metotları...
Benim durumda kadın tavlama metotları...

Tehlikeli çünkü evliyim ve yanlış anlamalara kaya bilir...
Toplumsal gelişmelere, olaylara meraklı insanım...
Bu konuyu da bu şekilde ele almak istiyorum ve öyle de algılanmasını istiyorum...

Neden bu konuya sardım... bir yerde okumuştum yaş 50 üstüne çıktığında erkekte hormonel zıplamalar oluyor. Libido artışı yaşıyor bir erkek kısacası... Tam detayiline girmeyeceğim, çünkü bilmiyorum...

Bunu bilmeyenler için bu tehlikeli olur... yani evlilikler bozulabilir... Bu libido artışı kısa süreli bir hadise, bir kaç yıl sürüyor ve sonra inişe geçiyor... yine detailine girmeyeceğim çünkü konumuz değil...

Gerekçem bu kısa anlattım...
İnternet hazır elimdeyse bu konulara bir ergen gibi daldım...

Enteresan bulduğum ve asıl konumuz bu, sizlerle tartışmak istediğim de bu siznle...
Şunu önceden belirtim... Bu konulara yabancı değilim... 3 evlilik yapmış biri olarak ve gençliğimde baya kız arkadaşı edinmiş biri olarak... ilgimi çeken husus...

Kız tavlama metotları bu kadar gelişmesi ve bilimsel bir hal alması...
Prensip olarak çok şey değişmemiş ama gördüğüm kadar uzmanlar Kız tavlamaları, kızları kendilerine Aşık etmeleri bilimsel bir temele oturtmuşlar...

Tamam bizde tavlıyorduk... ama bunu bilinçsiz yapıyorduk... Bazen tutuyor, çoğu zaman tutmuyordu...

Şimdi gördüklerim ama farklı... yani prensip aynı ama bilinçli bir sistem var...
Kadınlar bu sistemin içine bilinçsiz çekiliyor... sözlerle, davranışlarla kadın aşık oluyor...

Yani kadını iradesi bay pas ediliyor... ACABA !!???
Sıkıntı burada, anlamadığım da bu ?

Kadınlar özgür iradeyle erkeğin evine gidebiliyor yada randevulaşabiliyor, telefon numarasını verebiliyor...

Şimdi böyle teknikler ortalarda dolaşırken hangi kadın güvende olabilir ki ?

Yanlış anlaşılmasın... denedim...
Dün Karfura gittim... AVM de dolaştım... parmaklarında yüzk olmadığı ve yaşıma uygun olmasına dikkat ettim...
Cesarettimi topladım ve gözüme kestirdiğim 3 kadını durdurdum ve onlarla bir kaç dakika konuşmayı başardım... Youtube daki önerileri uyguladım. Her 3ünde telefon numaralarını başardım... Hiçbiri de olumsuz davranmadı... Zorlasam daha ileri gidebilirdik.
Açıkcası korktum... daha fazla kadını durdurmak istemedim, daha ileri gitmedim... Aldığım numaraları da sildim... Umarım onlarda aramaz beni...

Enteresan... Hiç bir kadın güvende artık değil... :) !!!!
Kızlarımız değil... bir sistemin kurbanları olacaklar... ACABA ?????
Kadın gözünde bu nasıl görünüyor bilmiyorum...

Sonunda bir objekt duruma düşürülüyor... bir cisim... bir özeliği kalmıyor...
Kadınlar konuşma tarzımla hoşlandığını his ettim...
bu acaba iyi bir şey mi ?

Konuşmak istediğim bu... düşünceniz nedir...

'ya aga sen şu metodu yaz da fakir fukara nemalansın. Nice koç yiğitler bu uğurda telef oldu. 1 günde 3 kız telefonu almak ne demek ya. '

Bu yazımda da ergen kişisinin konuya bakış açısını işledim.

bi kıza aşkını itiraf ettikten sonra onunla beraber olamama olasılığı %10'dur :p

Az konus, derin bak, mesafeli dur. Versin numarasini.

numaranızı alnınıza yazın arayan çıkar belki :))))

Belediyenin saldığı adam gibi geldin bana.
Aşık edebilmek için görevlendirilmiş kimse, aşık olmuyorsun, asla sevmiyorsun, arkadaş da olmuyorsun.
Bazıları profosyonel gibi davransa da, her erkek tek bir seferde verilen metodlara göre 3 bayan tavlayamaz.
Aslında çoğu bayan bir bayanın yanılgısıyla bir erkekle ilişkiye karar verir.
Misal hiç bir vasfı olmayan bir adamla güzel bir bayan beraber oldukdan sonraki ''adam'' farkını ele almak lazım.
Açılır, saçılır kendine güven gelir vs.
Biraz yaşamaklada alakalı olduğunu düşünüyor.
Ne kadar tecrübe o kadar icraat.
Pazarlama dilin iyi olucak.
Dilimişli demekle olmuyor.

Bu konu beni rahatsız etti. Eşiniz rahatsız olmuyor mu?

3 kez evlenmişsin :T:
Bir sürü kız arkadaşın olmuş.
Çocukların da vardı..Bugün sana yarın bana düşüncesi acaba hiç aklından geçmiyor mu ?
Çocukların kız çocuğu ise bu açıdan düşünmen gerekir.Avm'de numara alma taktiğin fazlasıyla bayağı geldi,birileriyle konuşabilirsin,tanışabilirsin numara alabilirsin fakat bunun bile bir kalitesi olmalıdır.
Üzgünüm eskiden tanıyorum seni az buçuk olsa bile.Fakat yazdığın şu yazı da insana faydalı olabilecek tek bir kelam göremedim.Saygızlık etmek istemiyorum.Bir kere''tavlama''kelimesi başlı başına tiksinç geliyor kulağa.
Ava giderken avlanıyor bazı erkekler senin avm olayın öyle olmuş.Kadın erkek ilişkilerinde fazla agresif olabiliyorum.Size göre şurada konu olan bir mevzu başkalarının hayatlarında hep bir eksi olarak yer alıyor olabilir.Egonuzu tatmin ederken yada başka birşeyinizi x kişiyi kırma-incitme ve gururunu küçük görme hakkını size kimse vermiyor.

Bir yerde bekleme halinde ki bir bayanın önünden tüm ihtişamınızla geçin ..
Sonra hızlıca hareket edip aynı yolun başına gelin ve bayanın önünden tekrar geçin .. Geçerken bayana ; " az önce buradan bana benzeyen biri geçti mi ? " diye sorun ..
Küfür ederse kaçın etmezde gülerse yılışın ..
Fakat unutmayın yalnız birey güçlü bireydir .. En güzeli bu işlerle uğraşmamanızdır ..

3 kez evlenmişsin :T:
Bir sürü kız arkadaşın olmuş.
Çocukların da vardı..Bugün sana yarın bana düşüncesi acaba hiç aklından geçmiyor mu ?
Çocukların kız çocuğu ise bu açıdan düşünmen gerekir.Avm'de numara alma taktiğin fazlasıyla bayağı geldi,birileriyle konuşabilirsin,tanışabilirsin numara alabilirsin fakat bunun bile bir kalitesi olmalıdır.
Üzgünüm eskiden tanıyorum seni az buçuk olsa bile.Fakat yazdığın şu yazı da insana faydalı olabilecek tek bir kelam göremedim.Saygızlık etmek istemiyorum.Bir kere''tavlama''kelimesi başlı başına tiksinç geliyor kulağa.
Ava giderken avlanıyor bazı erkekler senin avm olayın öyle olmuş.Kadın erkek ilişkilerinde fazla agresif olabiliyorum.Size göre şurada konu olan bir mevzu başkalarının hayatlarında hep bir eksi olarak yer alıyor olabilir.Egonuzu tatmin ederken yada başka birşeyinizi x kişiyi kırma-incitme ve gururunu küçük görme hakkını size kimse vermiyor.

Hiç bir yazı beni bu kadar incitmemiştir... diğer yorumlara da güldüm sadece...
Yanlış anlaşıldığımı his ediyorum... Belki kullandığım kelimeler yanlıştı...
TAVLAMA kelimesi yanlış olabilir... Tanışma diyelim...

Konuşmak istediğim bu husutu aslında... Bu tanışma fasılı bilim adamları çözmüş demek istediğim ve bir şablon çıkarmışlar... Bu şablonu takip ederek bir erkek bir bayanla tanışabilir demeye getirmek istedim... Başaramadım demek...
Ve bu iyi mi kötü mü sizlerle tartışmak istedim... konu farklı yere kaydı...

Sizlerle tartıştıktan sonra kızımın annesiyle ve sonrada beraber kızımızla bu hususu konuşacağım elbette... Böyle bir şey olduğunu bilmesini isterim... Bir zibidi kızımın başını çelmesini istemem...

Belki bir önceki yazımdan kendimden bahs etmemeliydim...
Tüm şimşekleri kendime çektim... ama birileri diyebilirdi niye ilgileniyorsun diye...

Var olan bir şeye bilgili olmanızı istedim...
Şimdi bunu öylesine yazabilirdim... AŞK meşk, kadın- erkek konularda burada da bir sürü makaleler var... alaşkına hangisini ciddiye alıyoruz, ve uyguluyoruz... ?
Arşivde bir sürü aşk ile konu var...

Bende deneyim dedim... geçmişimde de maya var... kombine edim dedim... bakalım nolacak diye ve siznle paylaşim dedim...
Niyetim kötü olsa burada sizinle paylaşmazdım, karfurda mekan tutardım... :)

Zaten 3 kadın değildi... daha fazlaydı... İnandırıcı olmaz diye üçe indirdim...
hele birisiyle Starbucks' ta baya uzun oturduk... sonunda randevum var gitmek zorundayım deyince kalkabildik...

Reklam felan da yapmıyorum... bir site, bir isim de vermiş değilim... herkes buna ulaşabilir internette... amacım bilgilendirmek ve siznle böyle birşey olduğunu tartışmak...

Hiç bir yazı beni bu kadar incitmemiştir... diğer yorumlara da güldüm sadece...
Yanlış anlaşıldığımı his ediyorum... Belki kullandığım kelimeler yanlıştı...
TAVLAMA kelimesi yanlış olabilir... Tanışma diyelim...

Konuşmak istediğim bu husutu aslında... Bu tanışma fasılı bilim adamları çözmüş demek istediğim ve bir şablon çıkarmışlar... Bu şablonu takip ederek bir erkek bir bayanla tanışabilir demeye getirmek istedim... Başaramadım demek...
Ve bu iyi mi kötü mü sizlerle tartışmak istedim... konu farklı yere kaydı...

Sizlerle tartıştıktan sonra kızımın annesiyle ve sonrada beraber kızımızla bu hususu konuşacağım elbette... Böyle bir şey olduğunu bilmesini isterim... Bir zibidi kızımın başını çelmesini istemem...

Belki bir önceki yazımdan kendimden bahs etmemeliydim...
Tüm şimşekleri kendime çektim... ama birileri diyebilirdi niye ilgileniyorsun diye...

Var olan bir şeye bilgili olmanızı istedim...
Şimdi bunu öylesine yazabilirdim... AŞK meşk, kadın- erkek konularda burada da bir sürü makaleler var... alaşkına hangisini ciddiye alıyoruz, ve uyguluyoruz... ?
Arşivde bir sürü aşk ile konu var...

Bende deneyim dedim... geçmişimde de maya var... kombine edim dedim... bakalım nolacak diye ve siznle paylaşim dedim...
Niyetim kötü olsa burada sizinle paylaşmazdım, karfurda mekan tutardım... :)

Zaten 3 kadın değildi... daha fazlaydı... İnandırıcı olmaz diye üçe indirdim...
hele birisiyle Starbucks' ta baya uzun oturduk... sonunda randevum var gitmek zorundayım deyince kalkabildik...

Reklam felan da yapmıyorum... bir site, bir isim de vermiş değilim... herkes buna ulaşabilir internette... amacım bilgilendirmek ve siznle böyle birşey olduğunu tartışmak...

Senin yaptığın taktikte emin ol bir bayan olarak beni incitmiştir.Kadınları bu kadar basite indirgemeyin böyle küçük oyunlarla belirli bir kılıfa sokmayın.Kullandığın kelimelerin yanlışlığından ziyade yaptığın olayın yanlışlığı beni şaşırttı ve hayli kızdırdı..

Bilim adamlarının her çözdüğünü acaba merak ediyor muyuz?Yani eğer deneme yanılma yöntemiyle birşeyler yapıyorsak vayy halimize diyorum.Bir bayanla tanışmak tabii bir olaydır bunun deneylik bir mevzu olduğunu düşünmek hayli basit geliyor bana.İnsanız ve birileriyle tanışmamız konuşmamız çok olağan bir durum tıpkı bu ortamda yeni insanları tanımamız gibi.Tartışmaktan ziyade senin ilk yorumun kadınları bayağılaştırmak gibime geldi bu yüzden bende eşinden çocuklarından bahsettim ki belki bazı şeyleri daha iyi kavrayabilirsin diye.

Bilmiyorum evli bir adamın bu tarz konularda daha hassas olması gerektiğini düşünüyorum ve buna inanıyorum.Evliliğe ve eşinize saygı açısından biraz daha mantıklı davranmak ve hareket etmek gerekiyor.
Varsayım üzerine bir kızla tanışarak bence sen bir kızın aklını celmeye çalışımışsın.Kendinden hissettiklerinden eminsen karşında çıplak soyunsa bile kendini bilen biri için bir anlam ifade etmez bayanın akıl oyunları.Ki burada oyun oynayan sensin.

Bazı şeyler vardır aşk meşk sevgi adıyla ortaya sunulur ve tartışılır sonucu ne olursa olsun cümleler kırıcı yada yargılayıcı olmadığı sürece herkes burada herşeyi konuşuyor.Yineliyorum senin cümlelerin konuyu tartışılır olmaktan çıkarmış.

Ne olursa olsun 3-5 yada daha fazla bir daha böyle şeyler yapmamanızı önerebilirim.Yaptığınız herşeyi burada onu olarak açmaya kalkarsanız sanırım burası iki gün içinde kapanabilir.İnsanların inandıklarına tavırlarına karııma hakkımız elbette yoktur fakat burada bir konu açarken ucunun nereye gideceğini neyin kimi ne derece inciteceğini bilmek gerekiyor.Çok zor olmamalı kadınları anlamak..Hele senin gibi görmüş geçirmiş bir adam için.

Kadınlar duygusaldır,merhametli ve daha insancıldır..Sen ona art nıyetle yaklasırsın deney olayın öyle,o sana belki daha temiz saf duygularıyla numarasını verir yakın olmaya çalışır..Kadınların tavrında da kusurlu haller elbette mevcuttur.

Rica ediyorum bazı şeyleri bir anlık hevesle yapmayın..

Niyetim seni kırmak,üzmek vs değildir.

2 post üstteki yorumunu okuduğumda başlarda tam hak verecek gibi oldum, "lan bi dakka doğru bişey diyecek sanırım" diye devam ettim okumaya taki şu alttaki kısma gelinceye kadar

Bir zibidi kızımın başını çelmesini istemem...

aga boşuna nefesini tüketme istersen.

Senin yaptığın taktikte emin ol bir bayan olarak beni incitmiştir.Kadınları bu kadar basite indirgemeyin böyle küçük oyunlarla belirli bir kılıfa sokmayın.Kullandığın kelimelerin yanlışlığından ziyade yaptığın olayın yanlışlığı beni şaşırttı ve hayli kızdırdı..

Bilim adamlarının her çözdüğünü acaba merak ediyor muyuz?Yani eğer deneme yanılma yöntemiyle birşeyler yapıyorsak vayy halimize diyorum.Bir bayanla tanışmak tabii bir olaydır bunun deneylik bir mevzu olduğunu düşünmek hayli basit geliyor bana.İnsanız ve birileriyle tanışmamız konuşmamız çok olağan bir durum tıpkı bu ortamda yeni insanları tanımamız gibi.Tartışmaktan ziyade senin ilk yorumun kadınları bayağılaştırmak gibime geldi bu yüzden bende eşinden çocuklarından bahsettim ki belki bazı şeyleri daha iyi kavrayabilirsin diye.

Bilmiyorum evli bir adamın bu tarz konularda daha hassas olması gerektiğini düşünüyorum ve buna inanıyorum.Evliliğe ve eşinize saygı açısından biraz daha mantıklı davranmak ve hareket etmek gerekiyor.
Varsayım üzerine bir kızla tanışarak bence sen bir kızın aklını celmeye çalışımışsın.Kendinden hissettiklerinden eminsen karşında çıplak soyunsa bile kendini bilen biri için bir anlam ifade etmez bayanın akıl oyunları.Ki burada oyun oynayan sensin.

Bazı şeyler vardır aşk meşk sevgi adıyla ortaya sunulur ve tartışılır sonucu ne olursa olsun cümleler kırıcı yada yargılayıcı olmadığı sürece herkes burada herşeyi konuşuyor.Yineliyorum senin cümlelerin konuyu tartışılır olmaktan çıkarmış.

Ne olursa olsun 3-5 yada daha fazla bir daha böyle şeyler yapmamanızı önerebilirim.Yaptığınız herşeyi burada onu olarak açmaya kalkarsanız sanırım burası iki gün içinde kapanabilir.İnsanların inandıklarına tavırlarına karııma hakkımız elbette yoktur fakat burada bir konu açarken ucunun nereye gideceğini neyin kimi ne derece inciteceğini bilmek gerekiyor.Çok zor olmamalı kadınları anlamak..Hele senin gibi görmüş geçirmiş bir adam için.

Kadınlar duygusaldır,merhametli ve daha insancıldır..Sen ona art nıyetle yaklasırsın deney olayın öyle,o sana belki daha temiz saf duygularıyla numarasını verir yakın olmaya çalışır..Kadınların tavrında da kusurlu haller elbette mevcuttur.

Rica ediyorum bazı şeyleri bir anlık hevesle yapmayın..

Niyetim seni kırmak,üzmek vs değildir.

Dikkat çekmesini istedim... böyle bir şey var...
Sen tabi doğal ortamlarda tanışmalardan bahs ediyorsun... Buna tamam...

Ama doğal olmayan yöntemler var... Tamam burada yine kadının razı olması var ama o razı kadınlarda oluşturuluyor... Kadın herifle konuşurken rahat ediyor....
Bunun yöntemi gösteriliyor... Ben buna işaret etmek istedim...

Çapkın erkekler için kolaylaştırıcı unsurlardır... Kadın hayatının erkeğini bulduğu sanıyor ama bu öyle olmadığını sonra öğreniyor...

İnanmadığım için kendim denedim... Daha ileri gidebilirdim gitmedim...
Gizli saklım yoktur benim... Eşim ve çocuklarımla elbette konuştum... Bu tür konuşmaları sürekli yapıyorum... (Babaları hovardalık yaptığını elbette söylemedim... :) )

Bunu böyle konuşmak bile size yarar getirmiştir bence...

Bu tür konuları konuşmaktan veyis görmüyorum... Çünkü genelevler doludur evli erkeklerle...
Bu erkekleri sapkın göstermez... iktidarlığın son zıplamalarıdır bu, sonrası iniş...

Dikkat çekmesini istedim... böyle bir şey var...
Sen tabi doğal ortamlarda tanışmalardan bahs ediyorsun... Buna tamam...

Ama doğal olmayan yöntemler var... Tamam burada yine kadının razı olması var ama o razı kadınlarda oluşturuluyor... Kadın herifle konuşurken rahat ediyor....
Bunun yöntemi gösteriliyor... Ben buna işaret etmek istedim...

Çapkın erkekler için kolaylaştırıcı unsurlardır... Kadın hayatının erkeğini bulduğu sanıyor ama bu öyle olmadığını sonra öğreniyor...

İnanmadığım için kendim denedim... Daha ileri gidebilirdim gitmedim...
Gizli saklım yoktur benim... Eşim ve çocuklarımla elbette konuştum... Bu tür konuşmaları sürekli yapıyorum... (Babaları hovardalık yaptığını elbette söylemedim... :) )

Bunu böyle konuşmak bile size yarar getirmiştir bence...

Bu tür konuları konuşmaktan veyis görmüyorum... Çünkü genelevler doludur evli erkeklerle...
Bu erkekleri sapkın göstermez... iktidarlığın son zıplamalarıdır bu, sonrası iniş...
Böyle birşey olmuş olması bunun her zaman devam etmesini yada doğru bir tutum olduğunu göstermiyor dimi bu konuda hemfikirizdir umarım.Tabii doğal tanışmalar değil genel manada her türlü tanışmaları ele almak mümkün.Tanışmak doğal bir eylemdir fakat bu tanışmayı sanki kadınlar her oltaya geliyor gibi lanse etmek fazlasıyla itici geliyor.

Kadınları razı etme yöntemlerinizin yine süslü cafcaflı kelimelerden oluşmuyor mu?yalan yere söylenen ortaya sunulan vaatler diyelim.buna bazı kadınlarda erkekler üzerinde uyguluyor insanoğlunun geninde var kanmak kandırılmaya müsade etmek.bayan olmakla ılgılı degıldır bu.

Çapkınlık zaten başlı başına insanlık dışı bir durum benim gözümde sapkınlğın ve doyumsuzluğun adını çapkınlık diye sadece kibarlaştırmış insanlar.yoksa fazlasıyla basit insan işidir çapkınlık.

Daha ileri nereye gidebilirdin bir otel odasına yada kadının evine mi yoksa kendi evine mi?
İleri gidemezdin işte kadınlar saftır belki ama aptal değillerdir bunu neden anlamak işinize gelmiyor bende bunu anlamıyorum.
eşinin ve çocuklarının tepksini merak ediyorum nasıl yorumladılar bu mevzuyu.bir zahmet onu da paylaşırmıısın?neden peki kendi yaptığını anlatmadın,evet buradaki kahraman kişi bendim demedin?kaybetmekten mi korktun yoksa onların gözünde değer yitirmekten mi?yada yakıştıramadın mı kendine yaptığını?

İnan bana kadın erkek ılıskılerınde oyle seyler goruyoruz yasıyoruz ki artık bunlar yarardan çok insanlara öcü gözuyle bakmama sebep oluyor.

ilkokulda öğretmenim şuunu demişti.örnek diye nitelendirdiğimiz şey her zaman iyi olmak zorundadır.iyi şeyler örnektir..kötü tutumlar davranışlar örnek tanımı içinde yer almıyor.o gün bugündür kulağımda küpedir.verdiğin örnek iyi bir örnek değildir.genelevleri erkekler için doyum noktası iken öyle nitelendirirler genelde kadınlar için hayatın bitişidir..

Yolda yürüyorsun, Bir delikanlı seni durduruyor...
Gözündeki lensi fark etmiş...
lenslerle çektiği sıkıntıları anlatıyor sana ve soruyor sana; Yaşadın mı bunları...
Sen hayır diyorsun... O ise nerden aldığını soruyor... sen ise FLAP-lens Optikten...
hımmm diyor neresi orası soruyor... sen tarif ediyorsun... o da tamam anladım...
Orayı çok iyi bildiğini... orada okula gittiğini... bilmem bilmem neler daha...

Seninle kısa ama net sohbet edip... gitmesi gerktiğini söyleyip... bu arada ismi Moron olduğunu söyler, hoşçakal için elini uzatır ve çok yardımcı olduğunu söyler...
Sende karşılığı olarak ismin ZEYY olduğunu söylersin, ve yardım için rica ettiğini, ne olacak yani dersin... Sohbet çok hoş geçtiğini söyler oğlan ve zaman şimdi dar olduğu için acaba bunu tekrarlayabilirmisiniz diye sorar... Sen duraklarsın kısa... ve cevabın olumlu verirsin...

Sen bunu rastlantı olarak algıladın oysa oğlan bunu hesaplayarak yola çıktı...
Bir kızla çıkmak istedi ve bunu başardı...
Bilmediğin hepsi bahane ve senden önce onca kıza sormuş olması ve senden sonrada oncalara soracak olması... Bu seninle alakası değilmiş...
Oğlan tecrübeli...

Sen kısa duraklarken, ne oluyor düşünürken bunu uzmanlar bile hesaba katmış...
Sohbet iyi geçtiğinde, sinyaller positif ise hayır demen mümkün olmadığını...
O kısa düşünmek için durakladığında aslında biyolojik bir program beyininde akıyor...
Sen noluyor diye düşünmüyorsun... bu program yürüyor...
Tabiki solo isen... Evlisen farklı programlar var...

Böyle birşey işte...
Bence kendiniz araştırın...

Yazını paraf paraf cevaplandıracağım...

Böyle birşey olmuş olması bunun her zaman devam etmesini yada doğru bir tutum olduğunu göstermiyor dimi bu konuda hemfikirizdir umarım.Tabii doğal tanışmalar değil genel manada her türlü tanışmaları ele almak mümkün.Tanışmak doğal bir eylemdir fakat bu tanışmayı sanki kadınlar her oltaya geliyor gibi lanse etmek fazlasıyla itici geliyor.
Yukarıda basit bir tanışmanın senaryosunu yazdım...

Gelmemesi mümkün değil, bekar insanlar için söylüyorum, çünkü üremek her canlılın doğasında vardır ve bu çok güçlü duygudur. Herşeyden çok güçlüdür...
Bunu Hayvan aleminde görüyoruz ve insanlarda da aynı tepkiyi görüyoruz...
Bir kadını elde etmek için iki arkadaş bile birbiriyle kavga eder... ilkel bulabilirsin ama bu böyledir...

Kadınları razı etme yöntemlerinizin yine süslü cafcaflı kelimelerden oluşmuyor mu?yalan yere söylenen ortaya sunulan vaatler diyelim.buna bazı kadınlarda erkekler üzerinde uyguluyor insanoğlunun geninde var kanmak kandırılmaya müsade etmek.bayan olmakla ılgılı degıldır bu.
Vücut dilide var... Bazen aynı frekansı alamadım denilebiliyor... Niye öyle olduğunu bilmiyoruz ama bilinç altımız karşı tarafı daha iyi okuyabiliyor...

Çapkınlık zaten başlı başına insanlık dışı bir durum benim gözümde sapkınlğın ve doyumsuzluğun adını çapkınlık diye sadece kibarlaştırmış insanlar.yoksa fazlasıyla basit insan işidir çapkınlık.
Öyle görmüyorum...
Bu hayvan aleminde var ve insanlarda da var...

Üreme içgüdüsü...
tanışma fasılında hep bu güdü yatar...
Hayvanlar gücünü ortaya koyarak, birbiriyle dövüşerek ancak çiftleşebilirler...
İnsanlarda bir güzeli elde edebilmek için anasını göndermek yetmiyor artık...
O güzelin ilgisini çekmek için bir kaç şebeklik yapmak zorunda...
Eskiden anneler gidiyordu ama o zaman bile soya bakılıyordu...

Daha ileri nereye gidebilirdin bir otel odasına yada kadının evine mi yoksa kendi evine mi?
İleri gidemezdin işte kadınlar saftır belki ama aptal değillerdir bunu neden anlamak işinize gelmiyor bende bunu anlamıyorum.
Bundan çok emin olmazdım... Uzmanlar bunu hesaplamışlar... Bence bu konuyu bir araştır.
Uzmanlar diyor ki, tabiki bu standartlara göre, yani araştırma inglizlere ait... diyorlar ki; ortalama 5 sefer bir bayanla çıkılırsa, seninle yatma kıvama gelir diyorlar... tabiki o sürede erkek bir hata yapmazsa... Bu 5 çıkmaları, bir günde çok yer değiştirirek de olur diyorlar...
Çok yer değiştirmek insanlarda çok ortak yaşamışlığı anımsatıyor...
Burada beyin manipüle ediliyor...

Dolaysıyla AVM den çıksam şurayada gidelim burayada gidelim deyip oda buna uymuş olsa... olmuş olur...
eşinin ve çocuklarının tepksini merak ediyorum nasıl yorumladılar bu mevzuyu.bir zahmet onu da paylaşırmıısın?neden peki kendi yaptığını anlatmadın,evet buradaki kahraman kişi bendim demedin?kaybetmekten mi korktun yoksa onların gözünde değer yitirmekten mi?yada yakıştıramadın mı kendine yaptığını?
imalar geldi... bertaraf ettim elbette her şüpheyi...
Bir çok şeyi paylaşırım ailemle ama herşeyi de değil...

İnan bana kadın erkek ılıskılerınde oyle seyler goruyoruz yasıyoruz ki artık bunlar yarardan çok insanlara öcü gözuyle bakmama sebep oluyor.
İnsanlık hali olur ve vardır da...

ilkokulda öğretmenim şuunu demişti.örnek diye nitelendirdiğimiz şey her zaman iyi olmak zorundadır.iyi şeyler örnektir..kötü tutumlar davranışlar örnek tanımı içinde yer almıyor.o gün bugündür kulağımda küpedir.verdiğin örnek iyi bir örnek değildir.genelevleri erkekler için doyum noktası iken öyle nitelendirirler genelde kadınlar için hayatın bitişidir..
Bu da ayrı bir konudur...

Son:
Kadınla sohbetin iyi, dalmışsınız...
Uzmanlar "Yansıma" denen bir davranış biçiminden bahs ediyor... Burada esnemede olduğu gibi : biri esniyor ve diğerlere bu yansıyor. Onlarda esneme ihtiyacı duyuyor...
Çapkınımız kadında bu duyguyu uyandırmaya çalışacak... Bunu için kadın hareketi bir kaç saniye gecikmeli taklit etmeye çalışacak... Bardak suyunu içerse, o da bardak suyu bir kaç saniye sonra yudumlayacak... Kadın ayaklarını üst üste atıyorsa o da bir kaç saniye sonra ayaklarını atacak... Beyin buna senkron olduğunda erkek kadına aşık olduğunu yansıtacak... Kadın da aynısını his edecek.... Bomba gibi manipulasyon...
Evime götüremeyeceğimide o kadar emin olma...

ben erkek olsam on tane aynı anda tavlardım :))))

Geri