Kız öğrencilerin erkek öğrencilerle bir arada olması olumlu mudur, olumsuz mudur?

Konu sahibi son olarak 3173 gün önce görüldü
Karma bi toplumda yaşıyoruz, okulda ayırsan ne değişecek, nereye kadar toplumdan kaçırabilirsin? Sokağa çıkıyosun, otobüse biniyosun, saçmalıktan başka birşey değil. Bunlara kafa yorulacağına herkes çocuğuna ahlaklı olmayı öğretsin o zaman ayrımı düşünmeye bile gerek kalmaz.

Karma okullarda okudum, gayet de ders de çalıştım, sosyal olmayı da karşı cinsle nasıl konuşacağımı nası mesafe koyacağımı da öğrendim, önemli olan bireydir. Böyle kısıtlamalar bu devirde gereksiz.

Karma olmasinda her hangi bir sakincasi yok
Sonuçta ayni evi paylaşmiyorlar ;p

Ben Kız meslekte okudum 1 sene. Ve kızlar öyle ahlaksız şeyler yapardılarki.. ben ablamla hayretler içerisinde izlerdik. Yeni şehir,yeni okul ve doğu kültüründe yetişmiş iki kız.. Ve okulu bırakmamıza büyük neden oldular. Erkek gördüklerinde cama yapışırlardı. Ve anladım ki karma okul kadar güzel bir şey yok. Kızlar kız kıza olduklarında çok fazla rahat oluyorlar.
Ya o kadar çok şey var ki anlatılmaz burada o derecede. Bu yüzden her zaman karma diyorum!

Geri