Kız öğrencilerin erkek öğrencilerle bir arada olması olumlu mudur, olumsuz mudur?

Konu sahibi son olarak 3173 gün önce görüldü
Kız öğrencilerin erkek öğrencilerle bir arada olması olumlu mudur, olumsuz mudur?

Bunun çok bir şey değiştireceğine inanmıyorum. Dünyada bir aradayız zaten sürekli :p Okul ölüme kadar süren bir şey değil ^^

En iyisi karma bence.Kız meslekte oKudum 1 sene ve inanın yapılmayan pislik kalmıyor. Karmada olduğun zaman en azından belirli bir sınırlaman oluyor lakin sade kızların olduğu yer illetlik derecede iğrenç ötesi diyebilirim.

Karma olması tercihtir. Cemaat okulları gibi olmaz en azından, ki kaldı ki küfür öylede böylede lisede sınıflarda ediliyor. Yada olan cinsel münasebetler cabası, olsun yani iyidir gençler için.

Bende kız meslek lisesinde okudum bilirm nasıl olduklarını.. Utanmaları yok, düzeni yok, erkek görünce hiç görmemiş gibi bakmaları var.. Örmek veriyim bir elektirikçi geliyor okula o nerdeyse orası daha kalabalıklaşıyor ilgisini çekmek için gülmeler felan. Bide okul çıkışı erkeklerin beklemesi var utancımızdan geçemiyorduk çok kalabalık oluyordu..

buna hangi zihniyetle yaklaştığın önemli

iş tamamen zihniyette bu şey insanlara göre değişir yani onların seviyesine en azıdnan bazı sınırları bilirelr bir arada dururken insanlar

Bayanların erkeklerı ,erkeklerınde bayanları daha ıyı anlaması acısından olumludur.

21. yüzyıla gelmişiz hala böyle tartışmaların olması garip bence:) Ne olacak sanki kız ile erkek bir arada olsa kaç senedir kız erkek bir arada öğrenim görüyorum olumsuz bir yönünü görmedim.

Bence olumsuz deneblir çünkü kız ve erkegin oldugu çoğu yerde akıllar aşna fişnada oluyor ama ayrı olursa ders çalışmaya daha iyi yoğunlaşacaklar kanaatindeyim :)

-Biz Lisede 20 kız 5 Erkektik. Kızlar ozaman Ettiği lafa kadar Dikkat Ediyordu. Küfür Felan Bilmezdi Kimse.Sonuçta Erkekler Var Koruyalım Edebimizi Diye.
Lise 2 de Erkekler Sınıfta kaldı.2 Erkek vardı ama onları Takan Kim.Arsızlıgı öyle ele aldılar Ki,Küfürler ,Hareketler,Sınıftaki Diyologlar vs. Karma En Güzeli.. En Azından Erkek kızdan,Kız erkekden çekiniyor Ve tavırlarına yansıtabılıyor.

sanki başka bir gezegende mi yaşıyoruz bir arada olmamamız için ne gibi bi sebep olabilir ?

Işte bunlar hep seks.
Bastırılmış duyguların ürünü.

Ayrı eğitim verilen kolejlerde başarı oranının yükseldiğini okumuştum zamanında .. Bilimsel verilerle böyle bir şey varsa ayrı olmaları neden sıkıntı olsun ?

Eğer kadınlarla erkekler birbirinden ayrı olarak düşünülseydi; Allah bizi ayrı dünyalara gönderirdi.

yahu böyle ayrı dursunlar dedikçe zaten millet sapıtıyo, zihniyet meselesi bu bir arada durmakta ne gibi olumsuz birşey olabilir ki , cinsel açıdan bakmayın hemen konuya.

Çağdaşlık adı altında her şeyi de mübah görmeyin.

Geri