- Web sitesi
- www.hakanerarslan.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha da çok kırmak için mi kalbi mi hocam ?Eksi manyağı yapacam seni hadsiz klara
Etrafımda dolaşmandan hoşlanmıyorum. Hani başlığı bile var forumda.Daha da çok kırmak için mi kalbi mi hocam ?
heryer kırmızı eksi oldu sayenizde![]()
Aman hocam canım hocam kafa bulmak ve ben ? Cidden üzdünüz çok.Aman hocam canım hocam diye benimle kafa bulup, tek bir görüşüme bile katılmadığını bilmiyor muyum @İnanna "orgazmik fotoğraf" lafından neden haratsiz oldun. Konu senin değil cevap sana değil. Niye gelip adamın mis gibi başlığını kirletiyorsun. Ocak dışısın.
Canon eos 5Dmark III kullanıyorum.
24-105 mm , 75-300 mm ve 50 mm lenslerim var.
Adamın konusuna güzel bir görsel atayım da barışalım.Aman hocam canım hocam diye benimle kafa bulup, tek bir görüşüme bile katılmadığını bilmiyor muyum @İnanna "orgazmik fotoğraf" lafından neden haratsiz oldun. Konu senin değil cevap sana değil. Niye gelip adamın mis gibi başlığını kirletiyorsun. Ocak dışısın.
Bilerek beğeni atıyorsunuz dimi atayım diyeAdamın konusuna güzel bir görsel atayım da barışalım.
Bilerek beğeni atıyorsunuz dimi atayım diye) ama galerime baktım hep kendimi çekmişim bir tane manzara çekmez mi insan yok
anonim kabul ederseniz bulup atayım
![]()
Yansımalı fotoğraflara bayılırım.
Bende öyle telefon ekran ve kilit görsellerim bu şekildeYansımalı fotoğraflara bayılırım.
Al işte al al !!! Sonra neden karşı çıkıyormuşum :/// Rihanna da zaten Kaş’ın fotoğrafını beğeniyor….Rihannanin paylaştıkları stok fotoğraflar
Rihanna diye sana dedimAl işte al al !!! Sonra neden karşı çıkıyormuşum :/// Rihanna da zaten Kaş’ın fotoğrafını beğeniyor….
İltifat mıydı bu hocam?Rihanna diye sana dedim
İnanna diye nick mi olur. İnna a'taynakelkevser' in kısaltması miİltifat mıydı bu hocam?![]()