Kız Kulesi, Gün batımı falan filan

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Aman hocam canım hocam diye benimle kafa bulup, tek bir görüşüme bile katılmadığını bilmiyor muyum @İnanna "orgazmik fotoğraf" lafından neden haratsiz oldun. Konu senin değil cevap sana değil. Niye gelip adamın mis gibi başlığını kirletiyorsun. Ocak dışısın.

Aman hocam canım hocam diye benimle kafa bulup, tek bir görüşüme bile katılmadığını bilmiyor muyum @İnanna "orgazmik fotoğraf" lafından neden haratsiz oldun. Konu senin değil cevap sana değil. Niye gelip adamın mis gibi başlığını kirletiyorsun. Ocak dışısın.
Aman hocam canım hocam kafa bulmak ve ben ? Cidden üzdünüz çok.
Farklı fikir ve görüşlerimiz var evet ama aynı düşünce de olduğumuz zamanlarda var. Benim sizde kabul edemediğim tek şey kadınların toplumdaki yerini kabullenememeniz ve kimi konuda aşağılayıcı ifadelerle dile getirmeniz. Bunu belki de size yakıştıramadığımdan tepki mi dile getiriyorum ya da yanlış anlıyorum bilmiyorum. Ama şunu samimiyetle ifade edebilirim çoğu yorumunuzu ne yazmış diye okuyor ve gülümsüyorum öyle kafa bulmak, dalga geçmek gibi bir amacım yok buna alınganlık göstermenize de üzüldüm.

Adamın konusuna güzel bir görsel atayım da barışalım.

Geri