Kız Kulesi, Gün batımı falan filan

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
ben de herkes sıkıldı sanıyordum =)
burda kıramayacağım üyelerden birisiniz =)
önümüzdeki ay at membağına gideceğim, umarım onları da beğenirsiniz

Atlara ayrı bir zaafım var ve küçükken anneannemin çiftliğinde atlarımız vardı. Sempatim çok başka... Merakla bekliyor olacağım, teşekkürler.

ben bu konunun adını sürekli görüp hiç girmemişim meğer... mecnun bey şu an sövebilir çünkü seri bir layk zinciri oluşturdum. mesela böyle seri layk atarken bazılarına ''haha'' bazılarına ''love'' bazılarına ''düz like'' atıyoruz ya, acaba hangisine love atmış hangisine haha atmış diye bakıyor musunuz? ben bakıyorum.
emeğine sağlık, artık konudayız...

ben bu konunun adını sürekli görüp hiç girmemişim meğer... mecnun bey şu an sövebilir çünkü seri bir layk zinciri oluşturdum. mesela böyle seri layk atarken bazılarına ''haha'' bazılarına ''love'' bazılarına ''düz like'' atıyoruz ya, acaba hangisine love atmış hangisine haha atmış diye bakıyor musunuz? ben bakıyorum.
emeğine sağlık, artık konudayız...

normalde ben de tek tek bakıyorum ama sen attığın için bakmayacağım, çünkü sen ne hangisine basacağını bilirsin =)
teşekkür ederim =)

Bu dakka bi dakka. Yanlış mı anladım yoksa klara internetten fotoğraf çalıp burada mı paylaşmış
Ya konuyu anlamamışım hoşuma giden manzara fotoğrafı diye paylaştım iki dakika da gömdünüz hocam sağolun ya :(
Hemen kendi çekimlerimden bulucam

Geri