nedebenmecnun
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
At fotoğraflarını kendi adıma beğenerek takip ediyordum ve dilerim son olmaz. @nedebenmecnun
ben de herkes sıkıldı sanıyordum =)
burda kıramayacağım üyelerden birisiniz =)
önümüzdeki ay at membağına gideceğim, umarım onları da beğenirsiniz
ben bu konunun adını sürekli görüp hiç girmemişim meğer... mecnun bey şu an sövebilir çünkü seri bir layk zinciri oluşturdum. mesela böyle seri layk atarken bazılarına ''haha'' bazılarına ''love'' bazılarına ''düz like'' atıyoruz ya, acaba hangisine love atmış hangisine haha atmış diye bakıyor musunuz? ben bakıyorum.
emeğine sağlık, artık konudayız...
Bu dakka bi dakka. Yanlış mı anladım yoksa klara internetten fotoğraf çalıp burada mı paylaşmış
Bu nasıl bi avamlık ya. Hiç umudum kalmadı sizdenevet var öyle biley, telif yemeyiz inşalla :d
Ya konuyu anlamamışım hoşuma giden manzara fotoğrafı diye paylaştım iki dakika da gömdünüz hocam sağolun yaBu dakka bi dakka. Yanlış mı anladım yoksa klara internetten fotoğraf çalıp burada mı paylaşmış
Beni çok utandırdın. Üstelik en iyi öğrencimsin.Ya konuyu anlamamışım hoşuma giden manzara fotoğrafı diye paylaştım iki dakika da gömdünüz hocam sağolun ya
Hemen kendi çekimlerimden bulucam
Diz kapaklari guzel ve fotojenikmiş
Diz kapaklari guzel ve fotojenikmiş
bugün onunla ilgili bi gerçek öğrendim ve dünyam yıkıldı.
neyse bugün bi dizide oynamış stardaki dizide.
Kalın iki buçukBu kaç
kalın olanlar 2 diğeri de ince 1Kalın iki buçuk