Kız kardesınıze tecavüz etseler bi abi olarak ne yaparsınız ?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Alalım cevapları ama dalga gecmeyin olurmu

Bu nasıl bir soru? Nasıl bir merak? Nasıl bir varsayım yahu?

Yapmayın böyle nolur:(
Napalım kanun versin cezasını.
AİHM ye kadar giderim. Pipi sini onlar kessin.

Abi değil abla olarak katil olurum...Kardeşime sahip çıkarken adamı parçalarım...

Kız kardeşim yok ama olsaydı o kişiyi doğduğuna ve yaptığına pişman ederdim çok net ve aynısını yaşatırdım ona bir şekilde..

Bence ağır değil , soru normal ...Bu olay aileye göre değişir mesela doğuda kızı öldürürler batıda o kızın destekçisi olur ailesi ..Benim kız kardeşim yok ama olsa ve başına böyle bi iş gelse ciddi ciddi gider o hayvanları öldürmekten büyük bir zevk alırdım .Beni kimse durduramazdı .

Soruda bi sorun oldugunu dusunmuyorum meraktan degil bisi okumustum o yuzden sordum

abi bunu hiçbir kimse doğru cevaplayamaz o anki psikolojiye bağlı. yapmam dediğin hiçbirşeyi o an düşünemezsin büyük ihtimal ama Allah kimsenin başına vermesin.

Mantıklı ve tartışmaya açık bir soru.

Öncelikle kız kardeşimin tedavisi ve toparlanması için bütün desteğimi verir onu korur kollarım.Karadeniz yöresinin sosyolojik yapısını bilirsiniz kız çocuklarına bu konuda önem verilir.Muhtemelen benim incitmeme gerek kalmadan hemşehrilerimden biri sebebiyle ölüm nedenine ''Pompalı tüfekle beyni dağıldı'' yazacaktır.Bense bir tarafından kan çıkana kadar dövülmeleri sonrada hadım edilmeleri daha doğrudur diye düşünüyorum.

Bizim komsunun kızını öldürmüsler işte doguda kızın sucu ne o zaman ? Cahillik cok farklı bisi

Soru da sıkıntı yok ta görünce bi afalladım. Rabbim kimsenin başına vermesin kötü bir durum

allahtan anket olarak acmamissiniz konuyu
ne bicim soru ya.
dusunmek istemedigim bir olay.

Beş kere yazıp yazıp sildim..
Ne yapardım bilmiyorum ama kalkıp gidip öldürmek gibi bi delilik yapmazdım herhalde tabi büyük ihtimal o zaman birşey düşünemez insan ama kardeşimin başına böyle birşey gelse kalkıp o serefsizi öldurcem diye kardeşimi yalniz brakamazdım o durumda iken
Ama bi şekilde cezasını verir ve verdirirdim...

Adalet amcanıza gidersiniz o bir tahrik sebebi bulacaktır nasıl olsa, sonra coşkun abimizin suçu hafifleyecek ve ertesi gün manşetlerde sizin feryadınız mahkemenin de vicdansızlığı üzerine haberler çıkacak siz mağdur yakını sıfatı ile tartışma programlarına yetişemeyecek, hukukçu abilerimiz de bu skandal olay üzerinden prim yapmaya devam edecektir sonra AİHM falan derken Coşkun abimiz serbest kalacak ve akabinde yeni kurbanlar için sahaya çıkacaktır...

Bu ülkede böyle yürüyor bu işler.

binottabi: Coşkun abi sıfatı temsili olarak kullanılmıştır:d

Bayan halimle o şahsiyetsizin ben sonunu getirdim. Katil olurdum ya düşüncesi bile kötü.

Cok u kötü bi konu actım k.bakmayın sadece nasıl hissedersiniz bilmek istedim :(

Bayan halimle o şahsiyetsizin ben sonunu getirdim. Katil olurdum ya düşüncesi bile kötü.

Kardeşin napardı peki bu tecavüz denen pislige maruz kalacak ustune ablası o adamı öldurerek katil olacak
EE o zaman ne olacak o kardeş :)
Neyse neyse hepsi insan için ama Rabbim kimseye göstermesin bu tarz şeyleri..

Geri