Kız kardesınıze tecavüz etseler bi abi olarak ne yaparsınız ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Kardeşin napardı peki bu tecavüz denen pislige maruz kalacak ustune ablası o adamı öldurerek katil olacak
EE o zaman ne olacak o kardeş :)
Neyse neyse hepsi insan için ama Rabbim kimseye göstermesin bu tarz şeyleri..

Sonunu getirmek illa ölümle olmayabilir tamam ama bi kızın başına bu geldiğinde gözünün hiçbir şeyi görmediğini az çok tahmin edilebilir. Tanıdığım birisi var. Onun abisi yoktu ama ablasını zor tuttular. Ben o kızın yerinde olsam çok kötü şeyler yapardım dedim. Öldürmeyip süründürmek de var.

Ve benimde abim var. En ufak ağladığımda seni ağlatanı öldürürüm diye şaka yapan insan Allah korusun bu durumda cidden katil olur.

Sonunu getirmek illa ölümle olmayabilir tamam ama bi kızın başına bu geldiğinde gözünün hiçbir şeyi görmediğini az çok tahmin edilebilir. Tanıdığım birisi var. Onun abisi yoktu ama ablasını zor tuttular. Ben o kızın yerinde olsam çok kötü şeyler yapardım dedim. Öldürmeyip süründürmek de var.

Tabi ki ben katil olma kısmı için söyledim oda hani o serefsizi öldurmek bu olay ustune o kardese bin kat daha zarar verir diye..
Ki kaldi ki bu durumlar pek üstünde konuşulacak konularda değil o ani yasamadan ki kimse yasamasin o ayri.

Önce o kişiyi bir ağaca bağlar kalın bir sopayla ölene kadar vururdum hiç kimse beni durduramazdı öldüğünden emin olmadan da oradan ayrılmazdım ölmüş olduğuna emin olduğum zaman bile çözmezdim toprağa verilmeye bile layık olmayan birini niye ölmüş bile olsa çözeyim.

Mantıklı olanı faile hiç bir şey yapmamak, dolayısıyla hapse girmemek.
Kardeşinin bu travmayı atlatabilmesi için yanında olup, elinden gelen herşeyi yapmak.

Ama böyle bir durum başımıza gelse mantıklı kararlar verebilir miyiz?
Hiç sanmıyorum.

Kısa ve net.
İnsanlıktan çıkardım.
İdam başlıklarında ''asla yapılmamalı çok yanlış'' diyen ben, kendi ellerimle asardım o adamı.

Geri