Kız Kardeş

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hem ablam hemde kız kardeşim var çok şükür.
Canımda can onlar :)

Kız kardeşimle aramda 1,5 yaş var arkadaş gibiyiz ya çok güzel oluyor öyle kimseye ihtiyaç duymuyor insan bir yere mi gideceksin tak koluna kardeşini oh valla iyi ki var kendisi cancağızım canım :tatlı:
Şimdilerde duygusalız gerçi evleneceğim için :p

Kız kardeşim yok ama kız kardeşim kadar sevdiğim ve anneme anne diyen bir dostum var. (:

Dunya guzeli 5 kiz kardesiz.
Herkesin imrendigi herkesin ornek gosterdigi birbirine her zaman can canan olmus.Birinin huzursuzlugu ile bütün dunyayi karsisina alabilecek kadar guclu..
3 tanesinin gelin olup gitmesiyle bir yanimin eksik kaldigini hissetmem ve her firsatta yanlarina siginmam en kucuk olmanin verdigi haylazlikla sürekli nasihat dinlemem anlatilamaz yasanir.
Yasantimiz boyunca ornek gosterilmenin hakli gururunu yasayip anne babamiza karsi sorumluluklarimizi birgün olsun unutmadık.
Yeri gelir ben ablalari moduna geçerim yol gösteririm yeri gelir onlar bana egriyi dogruyu kızarak soyler.
Birgun olsun kavga ettiğimizi hatirlamam darildigimizi bilmem.Rabbim benim ömrümden alip ablalarima omur versin.Hepsini aldigim nefesten daha cok seviyorum.
Gonulleri guzel yuzleri guzel.hayatlari da guzel olsun her daim.

Varim yogum bircecik ablam var, her seyimdir o. Ayakta dura bilme gucumdur.
Olmazsa olmazimdir derler ya oyledir. En cok benmi severim o mu sever
tartismasi olur aramizda en uzagi..

iki tane mevcut. Kız kardeşi olanlar ne kadar şanslı olduğumu anlar. kimi zaman abladan çok anne olsalarda onların desteği sevgisi pahabiçilemez.

Biri ile aramızda 2 yaş var hiç öyle abla -kardes gibi değiliz .
Dün beni 4 saat oradan oraya sürükleyip tatil alışverişi yaptıran ve sonunda "ablaaa çok teşekkür ederim beni bunalımdan kurtardin " diyen bir can :D

Çoğu zaman keşke bi ablam olsaydı diye yakındığım oluyor. Eminim çok başka duygudur ama tatmadığım için bilemiyorum tabi:T:

Apla olmak çok zor. Keşke ben küçük kardeş olsaymışım. :T:

Evet abla olmak çok zor bknz:

Hfjdjdjs:D

yMQRP0.png

23 ün de evleniyor ve Istanbula gidiyor. Ben ise odamın dekorasyonunu düzenliyorum. Ajdhejwj

Her şeyini paylaştığın biri
iyi ki var

Kız kardeş candır can. =) Ablamın olmasını da çok isterdim.

Sabah cirlayarak beni uyandirirken degil
Gun icinde yaptigi malliklarla seviyom onu
Adinasj

...

Sadece bir abim var, Birde ablamın olmasını isterdim.

Bir ablam var olduğu her gün içinde ona dualar ediyorum.İnsan elindeki değerleri gidince tek kalınca anlıyor arkadaşlar.Ablam evleneli 2 yıl oldu evde tek başıma kalmanın burukluğu hala kalbimin en derinlerinde. Abla demek anne yarısı demek bence canım ablam :o

Gerçek dosttur. :p

Dolabinizi karistirirlar
Hiç giymedigin ve sakladigin o kıyafeti bulur onu senden önce giyerler
Ayakkabilarinizi denerler
Harçlık isterler
Ama hiç birine Hayır diyemezsiniz : )

Geri