Kız Kardeş

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
4 kardesiz ama en cok onun cani yandiginda canim yaniyor. Insanin hayatindaki en samimi dostu,menfaatsiz destekcisi. Basima gelen en guzel sey kiz kardesimin olmasi sanirim.

Dünyalara asla değişemeyeceğim canlarım..
Yaş büyüdükçe, onların kıymetini nasıl daha iyi anladığımı ifade etmem çok zor. Yokken deliler gibi özlediğim varken birbirimizi yediğimiz. Hayatımda benim gözümü döndürecek en önemli iki şeyden biri onların üzülmesidir.

Herkesin bir kız kardeşi olmalı en az.

İki tane var aslinda cokca tartisirsin ama kilina zarar gelse en cok senin canin yanar..

Çok kavga ederiz, geçinemeyiz; ama onsuz da yapamam. O bende Justin diye kayıtlıdır telefonda, ben de onda Little Sister. Arada sinir krizi geçirtse de severiz.

İki kardeşiz biz ben büyük olan ufaklık kız. Uzaktayken anlaşıyoruz ama yanımdayken şımarıyor.

Kızamıyorum ona ya seviyorum ;)

Canımın canlari.
Birinin canı yansa benim canım yanar.
Ve bana en güzel hediye olan yeğenimi vermiştir :)
Evlendiği gün onu evine bıraktıktan sonra gözlerim dolu dolu eve döndüğümde bir daha o oda da beraber uyuyamayacagimizi düşünüp yatağında oturup aglamistim.

Sadece kizkardeslerim olarak, bizim evi bi goreceksiniz. Tek kavgalarimiz birbirimizin kiyafetimizi, ayakkabimizi veya cantamizi gizlice alip giyindigimiz veya kullandigimiz icindir.

Birde hic birimiz birbirimize benzemiyoruz karakter ve gorunus olarak. Tek benzerligimiz gozlerimiz, diger insanlarin da dedigi gibi. Birisi sessiz sakin ve olgun, digeri deli dolu ve sadece kiyafeti ve kendisini dusunur, caliskan, digeri cok konusmayi sever ve her dusuncesini acikca soyler, utanmaz, cekinmez. Ebiri de tam bir kiz cocugu, elbisesini giyinip, karsimiza cikip 'Nasil olmusum?' sorusunu sorup, ovulmeyi bekler, ovulmeyi ve sevilmeyi seven, biraz simarik, kos kocaman hayal dunyasi olan ve kendi kendine aksama kadar sarki soyleyip, dans eden.

Kizkardesler baskadir.

ablam olsada kardeşimdir kanımdır nihayetinde
cok sadıgızdır.

Çekişirsin, kızarsın, ağlarsa üzülürsün, iş paylaşımı yaparsın, o yapmıyo ben de yapmam dersin vs. :P

Canının içidir, tek olsa da 5 olsa da. :oHele ki abisi olanlar için bambaşkadır.

Yok. Benden küçük bi kız kardeşim yok. Hep isterdim bi miniğim olsun. Ama Allah vermemiş napalım :d
Büyük kız kardeş var bende. Aynı ev içindeyken itişir dururduk. Çok kızardım, kızdırırdım. Aynı evdeyken değerini bilemedim. Ablamın hayatımda çok büyük bi yerde olduğunu doğum yaptığında anlamıştım. Sezeryan. Çocuk çıktı ameliyathaneden ama ablam yok. Abi delircem çıkarmıyolar ablamı. Oturdum ağladım çıkarmıyolar bişi oldu kesin diye. Geç de olsa çıktı çok şükür. Meğer ne değerliymiş abla. Çok kıymetliymiş. Bişi olsa candan can gidermiş.
Çok şükür şimdi su sızmıyor aramızdan.

Kiz kardesimle aramdaki yas farkli oldukca fazla. Bu yuzden ona abladan ziyade anne oldugum soylenebilir. Minicikti kucagima aldigimda. An ve an takibimdeydi gelisimi. Beslenmesinden kisisel gelisimine kadar sorumlulugunu gorev bildim kendime. Kendimden ziyade onu mutlu etmek benim en guzel hissiyatimdi. Hemen hemen her anneden duymussunuzdur; ''önce çocuğumun mutluluğu''.. O hesap iste. Once o mutlu olsun, once o sahip olsun diye diye ufak fedakarliklarimla buyuttugum kardesim.. O artik genc bir kiz. Beni, anneden abladan ziyade arkadas, dost, sirdas gibi gördüğü.. Zaman ne hizli gecmis.. Daha dun gibi agzindan cikacak tek bir kelimeyi duyma telasindayken, bugun onu anlamak ve saglikli bir gelisim gostermesi adina saatlerce dinlemek zorunda kalıyorum. Annemden babamdan cok benden cekinir, korkar. Her ne kadar sozumu gecirsemde arada o meshur kiz kardes kavgalarinin icinde buluveriyorum kendimi. Gizlice cuzdanimdan para almasi, esyalarimi kullanmasi ve bir çıkmaza girdiğinde kaçar adımlarla bana anlatmasi hic bir seye degisilmez. Sen benim en özel değerimsin miniğim.

bizde dört kiz kardesiz
iyiki erkek olmamis hic
canlar..

Bi ablamın olmasını cok isterdim ama malesef tek cocugum:T:

bazen keske olmasaymıs bazen de olmasa napardım diyorum.
kıyafet sorunu yasıyoruz :T: suan ergenlik cagında beni mafediyo.
Ama kardes iste, canının bi parcası.

Geri