Kız arkadaşının yanında ağlayabilen erkek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
ağlarken düşünüyorsa kabul ediyorum.
düşünmüyor, düşünemiyorsa ağlamasın.

Kimse kusura bakmasın ağlayan erkeği güçsüz bulurum. Erkek güçlü olmalı, ben yanındayım, seninleyim hissini vermelidir kadınına. Kesinlikle ağlamasınlar.

Lütfen arada sinirdende olsa aglayin cok masum duruyor.

Dedemi kaybettiğimin haberini aldığımda kız arkadaşıma sarılıp ağladım. O da ağladı

Ya neyse biz de insanız ,

Kadını Nimet Diye Başında Taşıyorsa Şükrü Niyetine Ağlamalı ;

Ötesi Dışında Ağlayanlarada Yanındaki Kızlar 2 tane Patlatsın:umursama:

Samimi midir, sulu göz müdür nedir bilmiyorum ama (olmayan) erkek arkadaşım yanımda aglasa anında sogurum ondan. En nefret ettiğim şeydir.

Ağlanacak şeye ağlanır, bizde insanız...

vallah ben hayatimda bir kere aglatan kiz olmus :) cani sag olsun amma simdi derk ediyomki ask nelere qadirdir :) aglamayan insani aglatir hatta diz cokdurur tabiki seven onunde
neyse ben agladim kizin goz yaslarima hic ruhu bile incimedi amma ben sevmisdim anladimki kiz oyun oynadi :D amma isin sonrasi kiz tam bir sene sonra beni aradi o zaman cok guldum hatta simdide arada konusuyor ben bunun su kiz icinmi aglamisdim diye guluyorum :)

Bu yanını bana asla göstermesin. Ağlayan bi erkek, benim için ağlıyorsa hayranlık duyarım. Hayır başka bi neden için ağlıyorsa zayıflık gösterisi olarak algılarım. Yapmasın bunu.

Ağlayan bir erkek gördüm ilk ve sondu. Benim için ozel biridir hala.

Her şeye ağlayan biri ise çekilmez. ..

Erkek dediğin taş mı arkadaş bu ne saçma saçma yorumlar insanız bizde ağlayabiliriz gözümüzden yaş gelebilir tabi ki millet bir acayip yahu,kız arkadaşı onun için gelip geçici biri değildir heves değildir kalbine kadar işlemiştir onun yanında kendini rahat hisseder ve ağlayabilir sürekli olmadığı sürece bunun ne gibi bir sakıncası var anlamadım ki,ben bir veya iki kez bu durumda olmuştum bunu söylemekten de o durumda olmaktan da utanmıyorum ne var yani ama genelde sinirimden gözümden yaş geldiği olmuştur.

babasını anlatırken agladı o ınsanı ve o gozyaslarını tabıkıde unutamam , erkeklerde aglar tastan kayadan degıller ya..

Siz erkekleri ne sanıyorsunuz? Taştan veya tahtadan mı? :)

Bırakın erkekleri, bence her canlı ağlar; Siz hiç ağlayan köpek görmediniz mi? :( Hatta, ağaçlar bile ağlar.

Ancak şu var; Çoğu erkeğin gözyaşı dışa değil, içine akar; bu yüzden göremezsiniz. Duygusuz sanırsınız, ama öyle değil.

Eziktir.

Bir erkek KIZ ARKADAŞINA neden ağlar ki?
Bugün ağlayan, yarın parasını yer, öbür gün kıza bok atar.

Çok güzel yorumlar var okudum ve mantıklı gördüğüm yorumlar samimi bulduğum cümleler var. Erkekliği ağlamakla eş değer ya da güçsüzlük olarak ölçen güldüğüm sözler de var.

İnsan olmak bütün duyguları taşımayı gerektiriyor. Biz de etten tırnaktan insanlarız. Güleriz , ağlarız bunlar çok insani.

Ben yapı olarak ağlayamıyorum içime atıyorum keşke ağlayabilsem becerebilsem bunu içimde birikmesi daha fena.

Dediğim gibi en son dedemin ölümünde Nehir'e sarılıp ağlamıştım, ben ağladım Nehir ağladı o durumda kadın erkek diye bakılmıyor bir acı var ve bu acıyı akıtabildik.

Ne bileyim ben hiç böyle şeyleri kompleks yapmadım, yapan birisiyle de zaten yapamam ki

Aglayabilir. Aslinda zaman mekan ve konuya gore degisir. Mizmiz gibi herseye aglamasin tabi ama bi konuda bana icini dokup aglarsa mesela yadirgamam hic, omzumda aglasin.Samimiyetini yerim.
Ay canim cekti, sevgilim olsa da aglayinca teselli etsem [emoji14]

Benm yanmda diil ben yokken ağlaması önemli duygu sömürüsü oluyor böyle ve hic sevmem şahsen:D

Geri